reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Party //(*_*)\\

dziewczyny dziękuję:tak:
Esia jakoś nie widzę siebie w tej branży na dłuższą metę;-)
anielap zaproszenie jest suuuuper:tak: (ja nie zrobiłam żadnego:no:)

reklama
Dzagud sukienka śliczna, niech rodzince szczena opadnie;-):-D.
Kachasku jesteś naprawdę niesamowita (już pisałam na głównym), śliczna pamiątka.
Anielap zaproszenia też piękne i wierszyk (sama ułozyłaś? jest bardzo ładny), zazdroszczę wam chęci i zdolności;-).

A ja zrobiłam zaproszenie. Też chciałam się tak skromnie pochwalic, choc do rękodzieła Kachaskowego bardzo mu daleko.

Kachasku jesteś naprawdę przezdolna!!! Cudna ta karteczka.​

Zuzia urodzinki ma dopiero za dwa tygodnie a juz obdarowana prezentami. Różowiutki cukierkowy rowerek i plastkiowa składana piaskownica (rewelacyjna zresztą).​

A oto moje zaproszenie:

Na odwrocie wierszyk:​

Minął właśnie roczek cały,
Odkąd jestem na tym świecie,
Chociaż byłam całkiem mała,
już urosłam-pewnie wiecie.
Więc zaprosić pragnę Was,
Bo urodzin przyszedł czas.

15 czerwca 2008r. o godz. 14

Zapraszam Was na Moje Pierwsze Urodzinki, które
świętować chciałabym z wesołą minką,
wraz z moją wspaniałą rodzinką

Zuzia Nowak

A mnie sie zdjecie nie chce pokazac:-( Ale wierszyk super, wlasnie go znalazlam na necie jak szukalam pomyslow na ten dla Emmy z tym ze ja musialam miec po angielsku wiec z tego zrezygnowalam:-) Mam nadzieje ze z domu kartka mi sie otworzy bo bardzo chce zobaczyc!!!:tak::tak::tak:

A taki torcik zamówiłam Zuzce na roczek.
Wolałabym sama upiec, ale niestety zdolności mi brak:zawstydzona/y:
tort%20bialy.jpg

A naoglądałam się takich wymyślności, że zaszalec można. Tylko mi się jakoś takie skromne bardziej podobają.

oto mój torcik (niestety z podkładów gotowych, ale po dodaniu śmietanki i spółki najgorszy nie był)

Załączniki

• torcik.JPG
    torcik.JPG
    27,2 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Kachasek, nie załamuj mnie! Sama to zrobiłaś???????:szok: I do tego ten portrecik Misia.... Chcesz mnie w kompleksy wpędzić czy co????
Ja zamawiam sobie taki tort na środę u Ciebie. Wal cenę, piecz i wysyłaj!!! Czy mam załączyć Magdy zdjęcie, czy weźmiesz z forum???;-)

Do góry