reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dzagud sukienka śliczna, niech rodzince szczena opadnie;-).
Kachasku jesteś naprawdę niesamowita (już pisałam na głównym), śliczna pamiątka.
Anielap zaproszenia też piękne i wierszyk (sama ułozyłaś? jest bardzo ładny), zazdroszczę wam chęci i zdolności;-).
Kachasku jesteś naprawdę niesamowita (już pisałam na głównym), śliczna pamiątka.
Anielap zaproszenia też piękne i wierszyk (sama ułozyłaś? jest bardzo ładny), zazdroszczę wam chęci i zdolności;-).
A mnie sie zdjecie nie chce pokazac:-( Ale wierszyk super, wlasnie go znalazlam na necie jak szukalam pomyslow na ten dla Emmy z tym ze ja musialam miec po angielsku wiec z tego zrezygnowalam:-) Mam nadzieje ze z domu kartka mi sie otworzy bo bardzo chce zobaczyc!!!A ja zrobiłam zaproszenie. Też chciałam się tak skromnie pochwalic, choc do rękodzieła Kachaskowego bardzo mu daleko.
Kachasku jesteś naprawdę przezdolna!!! Cudna ta karteczka.
Zuzia urodzinki ma dopiero za dwa tygodnie a juz obdarowana prezentami. Różowiutki cukierkowy rowerek i plastkiowa składana piaskownica (rewelacyjna zresztą).
Na odwrocie wierszyk:
Minął właśnie roczek cały,
Odkąd jestem na tym świecie,
Chociaż byłam całkiem mała,
już urosłam-pewnie wiecie.
Więc zaprosić pragnę Was,
Bo urodzin przyszedł czas.
15 czerwca 2008r. o godz. 14
Zapraszam Was na Moje Pierwsze Urodzinki, które
świętować chciałabym z wesołą minką,
wraz z moją wspaniałą rodzinką
Zuzia Nowak
anni
Fanka BB :)
A czy macie kochane jakis przepis sprawdzony na tort?
Cos orzechowego lub bananowego mi chodzi po glowie...
Cos orzechowego lub bananowego mi chodzi po glowie...
anni
Fanka BB :)
Kachasek - dziekuje kochana u mnie zakalcow w nadmiarze
reklama
Kachasek, nie załamuj mnie! Sama to zrobiłaś??????? I do tego ten portrecik Misia.... Chcesz mnie w kompleksy wpędzić czy co????
Ja zamawiam sobie taki tort na środę u Ciebie. Wal cenę, piecz i wysyłaj!!! Czy mam załączyć Magdy zdjęcie, czy weźmiesz z forum???;-)
Ja zamawiam sobie taki tort na środę u Ciebie. Wal cenę, piecz i wysyłaj!!! Czy mam załączyć Magdy zdjęcie, czy weźmiesz z forum???;-)
Podziel się: