reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Party //(*_*)\\

reklama
Fajna chatka :-)
My myśimy o kupieniu Piorusiowi rowerka bez pedałów, tylko nie wiem, czy już będzie czymś takim zainteresowany...

A ja nie kumam o co chodzi z tym rowerkiem bez pedalow....wklejta linka :)

Olla wiedziałam że będziesz tu najwięcj pisała:-D, śliczny ten domeczek:tak:.
Esiu ja tez chce kupić taki rowerek ale Laura ostatnio nie chciała w sklepie nawet wsiąść na niego więc sama juz nie wiem, ale innego pomysłu na prezent nie mam:-p. Obstawiacie drewniany czy metalowy klasyczny?
Ollu tu jest przykładowy
Lauflernrad 12 Zoll Police (Holz) von Diverse günstig kaufen im Online-Shop oder per Versand Händler Discount. Lauflernrad 12 Zoll Police (Holz) billig bestellen, Kauf oder Verkauf.

Olla Kotek już wkleiła - jeśli chcesz więcej, to na allegro pod hasłem "rower bez pedałów" też jest sporo :tak:
Kotku no właśnie też czegoś takiego się obawiam :sorry2: Piotruś nie jest jakoś mega zainteresowany jeździdłami. Wstępnie myśleliśmy o metaowym, bo wygląda (naszym zdaniem) fajniej i jakoś tak "pewniej" niż te drewniane. A Wy?

A ja powiem szczerze że mnie się wogóle nie widzi ten rower bez pedałów:zawstydzona/y:
Esia więc nic nie podpowiem w tej kwesti.

Ja mam straszny problem gdzie zrobić urodzinki Zu. Niestety nie mamy już działki jak w ubiegłym roku, a w domu miejsca za mało. Szczególnie że teraz Zu ma już swoich własnych znajomych i z ich rodzicami to mi wychodzi ponad 20osób.​

Anielap jak nic zrobiłabym urodzinki w jakiejś Bajkolandi czy czymś takim, jak najbardziej pasuje bo piszesz że duzo dzieci bedzie a dla rodziców tez jest zawsze kącik na kawe i ciasto. Ja bym sama chetnie zrobiła w takim miejscu ale Laura ma mało kolegów w swoim wieku więc robie u nas działeczce.
Esia jeszcze nie wiem waham sie , tu w Niemczech więcej osób chyba ma drewniane, tylko że one sa własnie szersze i może cięższe musze jeszcze poszperaći poczytać.
Anielap te reworki sa dobre poniewaz uczą dziecko utrzymac równowagę w końcu muszą przeciez podpierac sie tylko na nóżkach, i dobrze jest gdy dziecko jeździ najpierw na takim a potem na zwykłym :-). Też mi sie one kiedys nie podobały ale z czasem zmieniłam zdanie.

reklama
Do góry