reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Party //(*_*)\\

kachasek Kobieto, Ty się marnujesz!!! Cokolwiek robisz zawodowo - przestań!!! I zajmij się rękodziełem, bo na tym zbijesz kaskę :tak: O biznesach pojęcia nie mam, ale tu na "gołe gały" widzę talent! :tak:
Zapodaj nr konta, czekamy na tort 20-go :-D

reklama
Kachasku, no szczena mi opadła. Cudeńko. I własnoręcznie wykonany. Super, super, super. Jest boski i założę się że też tak smakuje. Misiu ma szczęście że ma taką wszechstronnie uzdolniną mamę.
Nie mogę się nachwalic. Cudeńko.​

ja siama:tak: ale mam banana po przeczytaniu waszych postów :tak::-) dziękuję za słowa uznania:-) poczta strajkuje, więc nie da rady za bardzo spełnić waszych życzeń:blink:

Kachasek-torcik Bajera.

U nas juz po urodzinkach odbyły sie wczoraj- niestety ja nie robiłam tortu,robiła go moja mama,ale w tym zamieszaniu niemam zdjecia:baffled::-(.Bozie jakie to przezycie i ile nerwow,ale wszysko wypaliło z czego jestem bardzo zadowolona.i zmeczona:tak:ale było warto dla Mikusia.

a tu pare fotek.

Załączniki

• IMG_0136.JPG
    IMG_0136.JPG
    22,7 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_0138.JPG
    IMG_0138.JPG
    19,1 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_0139.JPG
    IMG_0139.JPG
    12,5 KB · Wyświetleń: 73
  • tort.jpg
    tort.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 78
Kachasku, no szczena mi opadła. Cudeńko. I własnoręcznie wykonany. Super, super, super. Jest boski i założę się że też tak smakuje. Misiu ma szczęście że ma taką wszechstronnie uzdolniną mamę.
Nie mogę się nachwalic. Cudeńko.​

Opadła i mi..:szok::tak::tak::tak:

Gusia ślicznie wszystko przygotowałaś :tak:

Gusia u nas niestety nie było tak uroczyście:-(
za to torcik zmobilizował Michała do jedzenia łyżeczką (pierwszy raz, zawsze ją tylko trzymał):tak: tyle, że po zjedzeniu torta brudny talerzyk wylądował u niego na głowie:baffled: nie wiem, ubzdurał coś sobie i jak tylko skończy jeść (np z serem) talerz ląduje na głowie - brudną stroną najlepiej:baffled:

Gusia ślicznie :tak:

kachasku Piotruś też uwielbia robić kapelusik ;-) Tylko ja mu jeszcze nie bardzo pozwalam jeść samodzielnie :zawstydzona/y: Zbyt pięknie wcina karmiony :zawstydzona/y:

reklama
Tylko ja mu jeszcze nie bardzo pozwalam jeść samodzielnie :zawstydzona/y: Zbyt pięknie wcina karmiony :zawstydzona/y:
Michał też pięknie wcina, ale jak je samodzielnie (głównie chlebek, makaron i gotowane warzywka bez wywaru, bo zupka ręką to nie bardzo;-)) to jest taaaki zadowolony, że nie sposób mu odmówić:tak::-D

Do góry