reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

reklama
madziula strasznie mi przykro, nie wiem co się dzieje !!! dwa crio i nic nie drgneło, a z tego co pamiętam to u ciebie ok, histeroskopie miałaś robioną i nic nie wyszło, a jak twoje endo ile miało dr mówił ? Mam nadzieje że nastepne crio będzie tym ostatnim i z wysoką betą, z całego serca ci życzę- bo wiem że takie sytuacje podcinają skrzydła,
zuzik a jak u ciebie sprawy się mają ? gdzieś teraz chyba na wizyte idziesz- koniecznie napisz relacje
A reszta dziewczyn gdzie się podziała ? Pewnie na inne forum uciekły ?

anula86, byłam na wizycie kontrolnej w tamtą środę. Dzisiaj dzwoniłam o wyniki. Na szczęście wyszły ujemne :-) teraz czekam na @ i jadę na usg. I podchodzę do IUI. Zastanawiam się tylko czy dr zlecił mi wszystkie badania potrzebne do inseminacji, czy o czymś nie zapomniał... Robiłam chlamydie, myco i ureaplazme, wirusy,cytologie, emek seminogram i wirusy. Coś jeszcze??

rea, anula dzięki za kciukasy. A jak to jest, bo dr M idzie od poniedziałku na urlop, i zapisali mnie na wizytę do dr H. To ona będzie wiedzieć co i jak?

Zuzik nie martw się ona cię jeszcze wypyta. Ja raz tez tak miałam i szczerze powiedziawszy byłam bardziej zadowolona z jej podejścia do mnie.

madziula strasznie mi przykro, nie wiem co się dzieje !!! dwa crio i nic nie drgneło, a z tego co pamiętam to u ciebie ok, histeroskopie miałaś robioną i nic nie wyszło, a jak twoje endo ile miało dr mówił ? Mam nadzieje że nastepne crio będzie tym ostatnim i z wysoką betą, z całego serca ci życzę- bo wiem że takie sytuacje podcinają skrzydła,
tak Anulka u mnie ogólnie jest ok :sorry2:po histeroskopii też nic nie wyszło - czyściutko, zespołu antyfosfolipidowego nie ma, TSH 1,430 i co nie udaje się? może to nie ten zarodek? a może zarodki są słabiutkie (ale skoro przetrwały do blastki wszystkie, to co jest nie tak z nimi), a może są inne przyczyny, tylko jakie? ...cóż...odsapnę, podejdę znowu do transferu....i tyle :-(

Witajcie mogę już napisać , że jestem w domciu wraz z moją fasolką 4 BB . szczęśliwa i cały czas wystraszona co raz bardziej..... Mam jeszcze 3 słabsze zamrożone więc rewelacji nie było. Oby ten okazał się tym jedynym ....

reklama
Madziulka Rz, niech Twoja fasolka zostanie z Tobą już na zawsze, niech betka rośnie i daje Ci szczęście:tak:. Ściskam kciukasy.

Dziewczyny, jutro mam mieć usg i decyzję o stymulacji przed IUI, nigdy nie miałam tego badania podczas @... Nawet nie wiem czy potrafię to sobie wyobrazić, jak ja doczłapię do tego fotela...brrrr....:no: Jakieś rady?

Do góry