Madziula_87
Fanka BB :)
Madzia. Przykro mi.
Pomyśl nad zmianę kliniki
Kochana na chwilę obecną mam jeszcze 3 mrozaczki, więc zmiana Kliniki nie wchodzi w grę... jak coś to przy kolejnej pełnej procedurze dopiero
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia. Przykro mi.
Pomyśl nad zmianę kliniki
tak Anulka u mnie ogólnie jest ok po histeroskopii też nic nie wyszło - czyściutko, zespołu antyfosfolipidowego nie ma, TSH 1,430 i co nie udaje się? może to nie ten zarodek? a może zarodki są słabiutkie (ale skoro przetrwały do blastki wszystkie, to co jest nie tak z nimi), a może są inne przyczyny, tylko jakie? ...cóż...odsapnę, podejdę znowu do transferu....i tyle :-(madziula strasznie mi przykro, nie wiem co się dzieje !!! dwa crio i nic nie drgneło, a z tego co pamiętam to u ciebie ok, histeroskopie miałaś robioną i nic nie wyszło, a jak twoje endo ile miało dr mówił ? Mam nadzieje że nastepne crio będzie tym ostatnim i z wysoką betą, z całego serca ci życzę- bo wiem że takie sytuacje podcinają skrzydła,