reklama
Madziulka Rz
Fanka BB :)
Ogromne gratulacje Mamusiu :-) zdrówka dla Was mnustwo :-)
Milena witamy na świecie kolejnego forumowego malucha :-) życzę dużo zdrówka i powrotu sił teraz ich dopiero potrzeba. Serdeczne gratulacje :-)
Joasik co u Ciebie jak ten czas leci Twoja dziewczynka już prawie 5m-cy :-)
Pozdrawiam Wszystkie serdecznie
Joasik co u Ciebie jak ten czas leci Twoja dziewczynka już prawie 5m-cy :-)
Pozdrawiam Wszystkie serdecznie
zuzik85
Milena, wielkie gratulacje:-) Zdrówka dla Waszej rodzinki:-)
A u mnie zaczęła się taka delikatna stymulacja i niedługo podglądanie czy jakiś pęcherzyk zaczyna dominować. Jeśli tak to podejdę do IUI.
A u mnie zaczęła się taka delikatna stymulacja i niedługo podglądanie czy jakiś pęcherzyk zaczyna dominować. Jeśli tak to podejdę do IUI.
Witaj Milena zauważyłam że urodziłaś na innym forum i wczorajszą noc miałam prawie całkiem bezsenną ze strachu że dzieli nas zaledwie 4 dni i że ja też przecież za niedługo będę rodzić Jakoś wcześniej tego nie czułam całkiem
Tak więc Gratulacje i dużo zdrowia dla Ciebie i Maluszka:-)
Tak więc Gratulacje i dużo zdrowia dla Ciebie i Maluszka:-)
joasik2
Goyah my już zaczynamy 5 miesiąc Mała rośnie ma już prawie 7kg, zaczęła gaworzyć i piszczeć, przewraca się na brzuszek więc skończyło mi się zostawianie ją choćby na sekundę ząbki idą choć jeszcze pewno daleko do wydostania się na zewnątrz, za kilka dni 3 szczepienie. Poza tym jesteśmy zdrowe, codziennie korzystam przy małej ze spacerku niezależnie od pogody A co u Was?
Rea jeszcze chwila i strach w największe szczęście się zamieni
Nadal trzymam kciuki za dziewczyny starające się - dużo sił i cierpliwości.
Rea jeszcze chwila i strach w największe szczęście się zamieni
Nadal trzymam kciuki za dziewczyny starające się - dużo sił i cierpliwości.
faro
Aktywna w BB
Milena87 ogromne gratulacje i powodzenia w nowej roli
rea86 czekamy na kolejne maleństwo na forum - szczęśliwego rozwiązania
pozdrowienia dla pozostałych dziewczyn, tych oczekujących na narodziny, jak i tych starających się - dużo wiary i optymizmu
rea86 czekamy na kolejne maleństwo na forum - szczęśliwego rozwiązania
pozdrowienia dla pozostałych dziewczyn, tych oczekujących na narodziny, jak i tych starających się - dużo wiary i optymizmu
Madziulka Rz
Dziewczynki by nie zapeszyć , po cichutku napiszę
Beta 5dpt 16,92
Beta 7dpt 59,27
Boje się jeszcze cieszyć.......
Beta 5dpt 16,92
Beta 7dpt 59,27
Boje się jeszcze cieszyć.......
Madziula co to za sprawdzanie bety w 5 dpt:-) co??!! (oczywiście żartuję) Widzę że nie tylko ja jestem niecierpliwa. Nawet nie wiesz jak się cieszę. To co jeden przychodzi na świat a drugi od razu wypełnia czyiś brzuszek?? Można i tak Równowaga musi być;-)
reklama
Madziulka Rz
Rea w niektórych klinikach tak się bada betę by stwierdzić na jakim etapie może pójść coś nie tak....
Zastępstwo musi być :-) ;-) szykuj swój by komuś oddać ,na pewno znajdziesz mnustwo chętnych....;-)
Zastępstwo musi być :-) ;-) szykuj swój by komuś oddać ,na pewno znajdziesz mnustwo chętnych....;-)