reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
Milena witamy na świecie kolejnego forumowego malucha :-) życzę dużo zdrówka i powrotu sił teraz ich dopiero potrzeba. Serdeczne gratulacje :-)
Joasik co u Ciebie jak ten czas leci Twoja dziewczynka już prawie 5m-cy :-)

Pozdrawiam Wszystkie serdecznie :happy:

Milena, wielkie gratulacje:-) Zdrówka dla Waszej rodzinki:-)

A u mnie zaczęła się taka delikatna stymulacja i niedługo podglądanie czy jakiś pęcherzyk zaczyna dominować. Jeśli tak to podejdę do IUI.

Witaj Milena zauważyłam że urodziłaś na innym forum i wczorajszą noc miałam prawie całkiem bezsenną ze strachu że dzieli nas zaledwie 4 dni i że ja też przecież za niedługo będę rodzić :szok: Jakoś wcześniej tego nie czułam całkiem :baffled:
Tak więc Gratulacje i dużo zdrowia dla Ciebie i Maluszka:-)

Goyah my już zaczynamy 5 miesiąc:) Mała rośnie ma już prawie 7kg, zaczęła gaworzyć i piszczeć, przewraca się na brzuszek więc skończyło mi się zostawianie ją choćby na sekundę:) ząbki idą choć jeszcze pewno daleko do wydostania się na zewnątrz, za kilka dni 3 szczepienie. Poza tym jesteśmy zdrowe, codziennie korzystam przy małej ze spacerku niezależnie od pogody:) A co u Was?

Rea jeszcze chwila i strach w największe szczęście się zamieni:)
Nadal trzymam kciuki za dziewczyny starające się - dużo sił i cierpliwości.

Milena87 ogromne gratulacje i powodzenia w nowej roli
rea86 czekamy na kolejne maleństwo na forum - szczęśliwego rozwiązania
pozdrowienia dla pozostałych dziewczyn, tych oczekujących na narodziny, jak i tych starających się - dużo wiary i optymizmu

Madziula co to za sprawdzanie bety w 5 dpt:-) co??!! (oczywiście żartuję) Widzę że nie tylko ja jestem niecierpliwa. Nawet nie wiesz jak się cieszę. To co jeden przychodzi na świat a drugi od razu wypełnia czyiś brzuszek?? Można i tak:-D Równowaga musi być;-)

reklama
Rea w niektórych klinikach tak się bada betę by stwierdzić na jakim etapie może pójść coś nie tak....
Zastępstwo musi być :-) ;-) szykuj swój by komuś oddać ,na pewno znajdziesz mnustwo chętnych....;-)

Do góry