reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

Milena super wyniki musi być dobrze :) ja też byłam raz na wizycie u dr P i później on robił mi transfer więc to z jego ręki się udało :-D no i super że już macie refundację zawsze to parę "groszy" w kieszeni zostanie.
Anula hihih widzę, że czerwone zwierzątka też lubisz hodować (ja co rok mam takie) ale narazie córka młynarza bo białe podobno modne w tym sezonie ale mam wytłumaczenie chociaż już raz na naszej rzeszowskiej żwirowni byłam na 30min ale o 10 rano.
Wizytę mamy we czwartek ale chyba jeszcze za wcześnie żeby sprawdzić kto się tak "rozpycha" :happy2:

Trzymajcie się moje drogie panie :-) pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Anula, co do moich podejrzeń, oczywiście to tylko moje przypuszczenia niczym nie poparte-ale jeśli wierzyć ludowym przesądom, to z uwagi na moje zamiłowanie do kwaśnego i odrzucenie od słodkiego (co w moim wypadku wydaje się wprost niemożliwe :-)), to myślę, że to będzie chłopczyk.Gdzieś czytałam, były to medyczne opracowania, statystyki, że po ICSI rodzi się więcej chłopców. Zobaczymy, czy się potwierdzi:happy:

hej :)

mam pytanko,
czy trzeba robić też ksero ze zdjęć usg do wizyty w klinice ?
i dziękuję za wszystkie odpowiedzi :happy2:

no niestety nie wiem:) pewno dowiem się 17.06 na usg połówkowym. Ale sądzę, że to dziewczynka, bo podobno chłopcy pokazują jak tylko już mają co:)
a suwaczki takie jak nasze zaczną się pojawiać jak grzybki po deszczu:) tym bardziej, że to sezon - wierzę i czekam na to:)

Sisi i Goyah a nie wybieracie się na prenetalne? Z tego co czytałam na innych forach to dziewczyny szły koło 12 tygodnia i tam już można było określic płeć, no chyba , ze chcecie mieć niespodziankę:)
Kis moim zdaniem nie ma potrzeby pokazywania zdjęć. Lekarz i tak Ci musi zrobić aktualne usg.
Joasik to pochwal się 17- tego co tam masz w brzuszku:)

Anikola ja sie wybieram w tym tygodniu, w czwartek, to bedzie 11 tydzien i 2 dzień, ale nie wiem, czy juz mi powie

Goyah, Joasik, czy wysyłałyscie do kliniki potwierdzenie -usg ciąży Kiedyś jedna z położnych coś mi o tym wspominała, ale na razie nikt sie nie upomina, ale może to jeszcze za wcześnie i zadzwonią jak miną te pierwsze tygodnie ciąży, gdy ryzyko poronienia jest największe?

Dziewczyny jak mam dziś wziąść ovitrelle to moze się tak zdarzyć ze ze tych moich 12 pecherzykow zostanie np. Połowa? Po reszta popęka.
M przyjeżdża jutro polskim busem za 37 zł masakra to jak za darmo.

milena nie masz się co martwić
Po to cetrotode, że by nie popękały Ovitrelle w tym przypadku również sprawia, że komórki dojrzewają.
Co najwyżej doktorek może pobrać więcej niż widział na usg
Ja tak miałam za pierwszym razem widział ok 5 a pobrał w sumie 6, za drugim razem widział 8 a pobranych było 10.

hej, ja już po podglądanku, szału nie ma !!! w piątek endo miało 5mm a dziś 6,7mm, chyba za krótko brałam te orzechy bo mój gin mówił że najlepiej zaraz po @ brać no już za późno, zadzwoniłam do dr Mr i mówił żeby przygotować się na czwartek na transfer :szok: ale kazał zadzwonić do dr P i z nim porozmawiać, powołać się na niego i przekazać dzisiejszą rozmowe(Mr) i wizytę (u mojego gin) jestem w kropce czekam na tel od dr P nie wiem co robić przy tak małym endo nie sądzę żeby blastka zagnieździła się, wogle mój gin mówił że nie ma co liczyć na przyrost, cho*lera nie wiem co robić !!! rea miała małe endo i nie muszę kończyć... a ja nie mam już po kogo wracać i od początku całą stymulację zaczynać od nowa, :dry:

reklama
Anula medycyny nie skończyłam;-)ale z tego co czytałam to małe są szanse na zagnieżdżenie przy tak niskim endo. Mi by było szkoda tej szansy i poczekałabym na cykl kiedy uda się mieć większe endo. Pomagaj z P tak jak Ci doradzono.
Milena nic się nie martw:) tak jak pisze Czerwona Oliwka może się zdarzyć, że więcej nawet pobiorą niż było widać w usg.
Milena a Twój M to z przesiadką w Warszawie będzie jechać?

Do góry