reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Anula chciałbym ci doradzić ale sama nie wiele wiem. Transfer juz w ten czwartek? Endo 6.7 to chyba nie tak małe chyba powinno być powyżej 7 to wiele ci nie brakuje mi przez dwa dni uroslo o 1.

reklama
Anikola tak z przesiadka metrem z ze stacji Wilanowskiej do Młociny i z Młociny do Białegostoku 11:00 w Rzeszowie, 22:00 w Białym. Tyle ze w Wawie prawie dwie godziny będzie czekać. Sprawdzam tez pociągi ale to abstrakcja okolo 140 zl trzeba zapłacić i 2 przesiadki :/. Szukałam jeszcze na blabla.pl ale nikt nie jedzie dopiero w środę jakiś gość a dla nas to za późno

milena u mnie było 13 widać na usg a pobrali 20 :tak: także spokojnie, tak w ten czwartek transfer, no właśnie gdzieś czytałam że najlepsze endo to ok 10mm a mi sporoo brakuje,
anikola u mnie z tym endo to jakaś masakra !!! fakt nie nastawiałam się tym razem że będzie lepiej, ale na tą chwile nie jestem zdecydowana na transfer tak jak piszesz szkoda blastki, ale poczekam na rozmowe z dr P zobaczymy co on mi doradzi,

Anikola ja już byłam na prenatalnych pod koniec maja to był 11 tydzien. I niestety nie było widac kto tam :happy2:
Sisi do mnie dzwoniła kobieta z refundacji w bocianie gdzies w polowie czerwca czyli prawie w 14 tyg o przeslanie potwierdzenia ciąży. Ja jej wysłałam skan usg z płodem i wyniki z badań prenatalnych.
Anula życze spokoju mimo wszystko to ważne bo stres też może wpływa na endo. Ale jak pisze Anikola chyba lepiej mieć pewność żę jest przygotowane niż próbować 'a nóż sie uda'
Milenia a nie znalazlas tego autobusu bezpośredni z rzeszowa ja kiedys podawalam i chyba nawet nika nim jechala ok 9 h.PKS express - Autobusy, busy, połączenia Białystok - Warszawa Okęcie i jest na 17 w białym
Można zadzwonic dopytac.

Pozdrawiam :happy2:

u mnie decyzja zapadła, dr P zaproponował wizyte w bocianie w trakcie @ czyli od 3-5dc i wtedy będę stymulowana na endo, opowiedziałam dr moją sytuację że wogle nie reaguje na estrofem, na naturalnym to jak widać(6,7mm) więc nie ma rady trzeba coś "większego" wziąźć :tak:dziewczyny macie raję szkoda blastki(dr P też tak uważa) i liczyć na cud, ogólnie jestem zadowolona z rozmowy z dr, bardzo miły i konkretny- zero zastrzeżeń :tak:
milena opuszczam cię na polu- zostajesz sama- więc niech moc będzie z tobą ( jak to mawia mój promotor) :-)

reklama
Do góry