reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
Wszystko dobrze okolo 12 pecherzykow, endo 9. Punkcja w środę bo dziś jeszcze wzięłam 200 menopuru. Dostałam leki już do bety(700 zl). Nawet nie wiem jakie bo wcinam rosołek w restauracji i dopiero wracam na pokój.

Co do doktora P. super przemily człowiek i delikatniejszy od mr.

Czerwona oliwka ja normalnie nie wierzę że tak już jestem blisko. Masz rację idę jak burza. W tej chwili nie ma nic ważniejszego niż osiągnąć cel. Nie wierzę ze to juz punkcja, transfer :) abstrakcja :)

Pytanie jak się to liczy 1 doba to jest dzień punkcji?
Orientuje sie ktoras ile kosztuje oznaczenie grupy krwi w diagnostyce? Ile się czeka? Bo mój nie ma a tu biorą 50 zl

Anikola, fajny suwaczek:-)

Dziewczyny mam przeczucie, że niedługo któraś z Was dołączy do grona oczekujących na dzidziusia:tak:Czego Wam naprawdę mocno życzę:-)&&&&&&&

Kurcza nie widzę suwaczkow na telefonie :/
Jutro przenosze się di lepszego pokoju. Za 40 zl
Anikola stąd jeździ autobus nr 111 do Białegostoku patrzyłam na przystanki i jedzie właśnie w stronę klinki ale potem chyba zjezdza w jakieś osiedle. Musiałbyś sobie sprawdzić najważniejsze ze nr kursu masz

Dzięki Milena:) super wynik, będzie co wybierać:) a jeśli chodzi o te 700 zł to tyle Cię wyszły leki do stymulacji? Jeśli chodzi o grupę krwi to chyba coś koło 35 zł.
1 dobę chyba się zaczyna liczyć od dnia następnego. Ja np. miałam punkcję w czwartek i w sobotę transfer w 2 dobie.

Anikola za pierwszym razem wydałam 1600 zl bo to był 28 czerwiec przed refundacja. W piątek kolejne 350 zl juz z refundacja i dzis 700 zl w klinice ( 1 cetroide,1 ovitrelle, lutinus, clexan, betadine, doxycycylini te dwa to na grzyby i pierwotniaki i jeszcze estrofem )i to mam juz do bety. ten lutinus jest podobno drogi to pewnie dlatego. Luteina dużo tańsza

Plaża :)

Załączniki

• 1404659448292.jpg
    1404659448292.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 30
reklama
hej, a ja właśnie powróciłam z opalanka, czerwona jak rak jestem :szok: pięknie będzie schodziła skóra, :no:
milena super endo do transferu jeszcze pewnie podrośnie, jeśli punkcje masz w środe to pierwszy dzień to czwartek i 5 doba będzie w poniedziałek, już tuż, tuż :tak:a twój m przyjeżdża na punkcję i razem wracacie ? A wiesz że wstrzemięźliwość taka jak przed iui ? powodzenia kochana i dawaj znać jak u ciebie, ze zdjęcia wynika że nie nudzisz się :-D
anikola piękny suwaczek, za nie długo i my będziemy miały tak jak: joasik, goyah i sisi :tak:
joasik pozdrawiam serdecznie, a wiesz kto mieszka u ciebie w brzuszku ?
goyah i sisi u was chyba jeszcze za wcześnie ale może macie jakieś podejrzenia ;-)

Do góry