reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

reklama
Wszystko dobrze okolo 12 pecherzykow, endo 9. Punkcja w środę bo dziś jeszcze wzięłam 200 menopuru. Dostałam leki już do bety(700 zl). Nawet nie wiem jakie bo wcinam rosołek w restauracji i dopiero wracam na pokój.

Co do doktora P. super przemily człowiek i delikatniejszy od mr.

Czerwona oliwka ja normalnie nie wierzę że tak już jestem blisko. Masz rację idę jak burza. W tej chwili nie ma nic ważniejszego niż osiągnąć cel. Nie wierzę ze to juz punkcja, transfer :) abstrakcja :)

Pytanie jak się to liczy 1 doba to jest dzień punkcji?
Orientuje sie ktoras ile kosztuje oznaczenie grupy krwi w diagnostyce? Ile się czeka? Bo mój nie ma a tu biorą 50 zl

Anikola, fajny suwaczek:-)

Dziewczyny mam przeczucie, że niedługo któraś z Was dołączy do grona oczekujących na dzidziusia:tak:Czego Wam naprawdę mocno życzę:-)&&&&&&&

Kurcza nie widzę suwaczkow na telefonie :/
Jutro przenosze się di lepszego pokoju. Za 40 zl
Anikola stąd jeździ autobus nr 111 do Białegostoku patrzyłam na przystanki i jedzie właśnie w stronę klinki ale potem chyba zjezdza w jakieś osiedle. Musiałbyś sobie sprawdzić najważniejsze ze nr kursu masz

Dzięki Milena:) super wynik, będzie co wybierać:) a jeśli chodzi o te 700 zł to tyle Cię wyszły leki do stymulacji? Jeśli chodzi o grupę krwi to chyba coś koło 35 zł.
1 dobę chyba się zaczyna liczyć od dnia następnego. Ja np. miałam punkcję w czwartek i w sobotę transfer w 2 dobie.

Anikola za pierwszym razem wydałam 1600 zl bo to był 28 czerwiec przed refundacja. W piątek kolejne 350 zl juz z refundacja i dzis 700 zl w klinice ( 1 cetroide,1 ovitrelle, lutinus, clexan, betadine, doxycycylini te dwa to na grzyby i pierwotniaki i jeszcze estrofem )i to mam juz do bety. ten lutinus jest podobno drogi to pewnie dlatego. Luteina dużo tańsza

Plaża :)

Załączniki

• 1404659448292.jpg
    1404659448292.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 24
reklama
hej, a ja właśnie powróciłam z opalanka, czerwona jak rak jestem :szok: pięknie będzie schodziła skóra, :no:
milena super endo do transferu jeszcze pewnie podrośnie, jeśli punkcje masz w środe to pierwszy dzień to czwartek i 5 doba będzie w poniedziałek, już tuż, tuż :tak:a twój m przyjeżdża na punkcję i razem wracacie ? A wiesz że wstrzemięźliwość taka jak przed iui ? powodzenia kochana i dawaj znać jak u ciebie, ze zdjęcia wynika że nie nudzisz się :-D
anikola piękny suwaczek, za nie długo i my będziemy miały tak jak: joasik, goyah i sisi :tak:
joasik pozdrawiam serdecznie, a wiesz kto mieszka u ciebie w brzuszku ?
goyah i sisi u was chyba jeszcze za wcześnie ale może macie jakieś podejrzenia ;-)

Do góry