reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Wszystko wporządku mam okolo 11 pecherzykow. Punkcja dopiero wtorek środa. W niedziele podgladanie. Zostałam mile zaskoczona dr Mr mnie przyjal i poinformował o urlopie. Urlop zaczyna dopiero w poniedziałek. Refundacja leków jest. Właśnie idę do apteki :) tyle ze w moim przypadku jest to juz liczone jako pelny pierwszy refudowany cykl. Zawsze to coś. Może nastepne 2 stymulacje nie będą mi potrzebne.
Co do dr to jednak ładnie to godzi cały tydzień nie przyjmował pacjentek żeby Skończyć zaczęte tematy. I nie rozpoczynać nowych stymulowan jak go nie będzie. Jak dla mnie plus dla niego

reklama
hej, ja właśnie dojechałam do domu, u mnie jest pęcherzyk 20mm- dr mówił że lada dzień pęknie no ale endo niestety 5,1mm powtórka z rozrywki, kazał mi kupić orzechy i jeść ;-)coś wspominał o wspomagaczach, ale stwierdził że nie chce się wtrącać do dr Mrugacza i jak nie kazał to on mi nic nie sugeruje, tak więc wykonałam tel do Mr i powiedział żebym jeszcze na wizyte w poniedziałek się umówiła i zadzwonić powiedzieć co się dzieje ;-)żadnych tabletek nie brać nic, nic, kupiłam orzechy brazylijskie- nawet nie wiedziałam że one takie drogie za 150g 12zł- spodziewałam się że ok5zł - no ale na leki więcej się wydaje i nie powiem ale pierwszy raz je jadłam i b.dobre są :tak:także mnie można w kalendarz wpisać na poniedziałek podglądanko
milena bardzo ładny wynik "jajców" oby tak dalej ładnie szło,

anikola zajadam aż mi się nimi już odbija :-D o winie mój gin nic nie wiedział, mówił że nie wypowie się bo pierwszy raz o tym słyszy, ale mówił jeszcze żeby dużo jeść warzyw strączkowych, no i burbon- dla kobiet b.dobrze działa no ale mężczyźni powinni się tego wystrzegać, ojjj dziewczyny mam nadzieje że podrośnie a nie stanie w miejscu, wszystko wyjaśni się w poniedziałek więc musi szybko zlecieć a ja sobie zafunduje weekend nad jakimś jeziorkiem co by nie myśleć i żeby czas zleciał,

O rany. Nóg nie czuje bo szukalam noclegu w Supraślu 20km od Białegostoku. Jest plaża i nawet ok. Pokoik z tv tylko łazienkę dziele z dwoma osobamo za 30 zl za dobę.
Zapłaciłam 195 zł za menopur 600 j i 131 zl za 2×cetroide.

Narazie tylko Wy :)
Ja wracam do gry za miesiąc.
Anula i Milena
trzymam kciuki. Anula który masz dzień cyklu??

milena no jakoś tak cisza u nas, sporo dziewczyn zrobiło sobie wakacje od forum, a dr Mr stymuluje cie tylko menopurem ? sporo zaoszczędzisz dzięki refundacji, dla innych dziewczyn to też dobra nowina, a pogodę będziesz miała super akurat na wakacje :tak: wrócisz super opalona, jeszcze jeziorko to już wogle żyć nie umierać ;-)twój m jest z tobą czy dojedzie ? a po punkcji wracasz do domu czy zostajesz?
rea no u mnie jest dziś 12dc, bardzo martwię się o te moje endo :-( w tym dc powinno być większe, gdzieś czytałam że na endo stosuje się zastrzyki, ale to pewnie już w ostateczności, znowu d*** !!! ale tym razem nawet nie nastawiam się że dojdzie do crio, robie co mogę,

reklama
Anusia jeśli mogę ci coś doradzić to jeżeli twoje endo będzie małe to nawet nie ryzykuj bo stracisz tylko malucha. Ja miałam w 12 dc endo wielkości 8,3 i wiesz w dniu transferu to dr Mr powiedział że jak mam 7 to max (19 dc). Więc nie wiem, ale im bliżej @ to ono się jeszcze chyba zmniejsza. Kurde po tych stymulacjach to strasznie to endo nie chce rosnąć. Po clo to zawsze mialam 12 dc minimum 10.
Potrzebujesz odpoczynku i wszystko wróci do normy. Jak my wszystkie zresztą. Ja będę śledziła swoje w tym cyklu bo chcę podejść do drugiej próby stymulacji w następnym miesiącu. A teraz sama się zastanawiam jak to wszystko będzie wyglądało z tym moim endo.

Ostatnia edycja:
Do góry