nika13
modlę sie o cud...
Anula86 śledzę nasze forum i wiem że wybierasz się do Białegostoku do dr Mrugacza dzwoniłam do Bocian w ubiegłym tygodniu i porozmawiałam z Panią która zajmuje się refundowanym programem IVF. W moim przypadku najlepszym rozwiązaniem jest o razu zmiana kliniki i jak już będę na liście u nich to wtedy maja do mnie zadzwonić. wcześniej podałam im swój Pesel, imię i nazwisko. W nast.tyg.mam dzwonić jak im przesłać dokumentację. Myślę, że po koniec lutego będę mieć odpowiedź z Bociana czy pojawiłam się u nich w bazie.
Dużo z moim m rozmawiałam na temat zmiany kliniki i zdecydowaliśmy, że jak wydać kasę to już na coś co może być skuteczne. Juz kiedyś Wam pisałam że mój m nie wierzy ww powodzenie in vitro w Parensie bo twierdzi, że ostatnim razem to tylko na kasę polecieli. A ja juz nie mam siły chodzić do dr T i słuchać jego żartów bo w obecnej sytuacji to mi do śmiechu nie jest.
Dużo z moim m rozmawiałam na temat zmiany kliniki i zdecydowaliśmy, że jak wydać kasę to już na coś co może być skuteczne. Juz kiedyś Wam pisałam że mój m nie wierzy ww powodzenie in vitro w Parensie bo twierdzi, że ostatnim razem to tylko na kasę polecieli. A ja juz nie mam siły chodzić do dr T i słuchać jego żartów bo w obecnej sytuacji to mi do śmiechu nie jest.