Do nuna 25 mojej znajomej w Bocianie pierwsze kazali przyjechać na wizytę zanim wybierze papiery bo powiedzieli że jesli lekarz sie nie podejmie leczenia bo i tak przecież może być to co wtedy kiedy juz zrezygnujesz z pierwszej kliniki zostajesz z ręką w nocniku .Tak i ona zrobiła pierwsza wstępna bez wybierania dobre ogólne wrażenie na miejscu jeszcze jak lekarz do niej oddzwonił to w ogóle w szoku była mówiła że w Parensie taka sytuacja jest niemożliwa , następnie wybrała papiery i jest juz na liście na miesiąc kwiecień
reklama
Tego jeżdżenia nie ma naprawdę tak wiele oni przecież zdają sobie sprawę z tego że pary często pokonują 400 600 km.Dziewczyny miały połączenia pierwsze pociąg później bus i taksówka więc autem to naprawdę jest luksus.Przylatywały samolotem specjalnie na sam zabieg z Anglii i po transferze prosto na samolot o takim przypadku opowiadała mi położna i co ważne zaskoczyło ciąża jak malowana a wszystko w biegu
Nie miałam dostałam leki po kilku dniach dopiero do nich w tym ostatnim dniu kiedy kończyły sięleki w drodze rano wzięłam ostatni zastrzyk i na miejscu dopiero usg i hormony i decyzja czy musimy podstymulować czy ovitrel na pękanie no mnie na jeden dzień dodali leki a przy mrożonych to ovitrel dostała do domu i tylko na transfer
Ja nie znam ale W Bocianie mają takowego na miejscu Klinika Bocian Białystok | Nasz zespół, Specjaliści od niepłodności Pani psychoterapeuta Pani Pakulska
Do nuna 25 umieszczając linka z psychoterapeutą nie miałam na myśli tego żebyś po poradę pędziła do Białegostoku ale po to by w tym temacie poszerzyć informacje odnośnie kliniki Bocian dla zainteresowanych jeśli juz poruszamy temat psychologa .
reklama