reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

Do nuna 25 mojej znajomej w Bocianie pierwsze kazali przyjechać na wizytę zanim wybierze papiery bo powiedzieli że jesli lekarz sie nie podejmie leczenia bo i tak przecież może być to co wtedy kiedy juz zrezygnujesz z pierwszej kliniki zostajesz z ręką w nocniku .Tak i ona zrobiła pierwsza wstępna bez wybierania dobre ogólne wrażenie na miejscu jeszcze jak lekarz do niej oddzwonił to w ogóle w szoku była mówiła że w Parensie taka sytuacja jest niemożliwa , następnie wybrała papiery i jest juz na liście na miesiąc kwiecień

reklama
a co z usg podczas stymulacji? przeciez musza kontrolowac jak pęcherzyki rosną, czy nie trzeba zwiększyć bądź mniejszyć dawki leków?? nie miałaś tych wizyt Narcyza?

Tego jeżdżenia nie ma naprawdę tak wiele oni przecież zdają sobie sprawę z tego że pary często pokonują 400 600 km.Dziewczyny miały połączenia pierwsze pociąg później bus i taksówka więc autem to naprawdę jest luksus.Przylatywały samolotem specjalnie na sam zabieg z Anglii i po transferze prosto na samolot o takim przypadku opowiadała mi położna i co ważne zaskoczyło :) ciąża jak malowana a wszystko w biegu

Nie miałam dostałam leki po kilku dniach dopiero do nich w tym ostatnim dniu kiedy kończyły sięleki w drodze rano wzięłam ostatni zastrzyk i na miejscu dopiero usg i hormony i decyzja czy musimy podstymulować czy ovitrel na pękanie no mnie na jeden dzień dodali leki a przy mrożonych to ovitrel dostała do domu i tylko na transfer

Dziewczyny a znacie może jakiegoś psychologa z Rzeszowa, który pomaga parom przystępujących do in vitro, leczących sie z powodu niepłodności???

Niestety nie znam, właśnie przeglądam stronę bociana i personelu, statystyki i opis przebiegu wizyt i faktycznie opisane dokładnie co i jak

wracam do pracy bo tylko ślęczę na forum :) pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:
NO ja wiem, że w tych innych klinikach maja takie osoby u siebie na miejscu, ale nie będę specjalnie jechała do Wawy na spotkanie z psychologiem :)
Goyah ja też kurcze zamiast pracowac to tylko siedzę na forum...masakra!

Do nuna 25 umieszczając linka z psychoterapeutą nie miałam na myśli tego żebyś po poradę pędziła do Białegostoku ale po to by w tym temacie poszerzyć informacje odnośnie kliniki Bocian dla zainteresowanych jeśli juz poruszamy temat psychologa .

reklama
wiem wiem Narcyza...sama też czytam o psychologach w innych klinikach, mają nawet ciekawe warsztaty, ale kurcze szkoda, że to jest tak daleko, w tym sensie...szkoda, że u nas na miejscu nie mamy takiej możliwości...

Do góry