reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

Dodam jeszcze że byliśmy w okresie letnim więc przez ten tydzień robiliśmy sobie wycieczki nad wodę i zwiedzaliśmy okolicę

reklama
Nuna bardzo mi przykro , że się nie udało i tym razem:-(A powiedź mi Nuna kiedy myślisz podejść znowu? ja się zastanawiam czy ten kwiecień to jednak nie za szybko. A będziesz próbować jeszcze w Parensie. Ja podjęłam decyzję, że jeszcze ten raz tam spróbuje, a ostatnią próbę zostawię gdzie indziej.

Do Goyah nie chcę żebyś pomyślała że to były dla nas wczasy ale mąż widząc mnie taką zamartwiająca się czy się dzielą czy przeżyją itd każdego dnia zabierał mnie z tego mieszkania żebym nie siedziała i nie myślała :)

Do nuna 25 tak tydzień czasu to punkcja i transfer i jesli chcesz możesz sobie zostać jeden dzień lub dwa żeby poleżeć tak zrobiliśmy za pierwszym razem i nic a z mrożonych po prostu po godzince leżenia wsiedliśmy do auta i do domu.Co do przenoszenia papierów moja znajoma miesiąc remu własnie wybierała po dwóch nieudanych próbach i tak lightowym podejściu względem całej procedury i ich samych.Bo co to za embriolog kiedy ma mieć podane zarodki dzien później a oni każą przyjeżdżać na hura bo Pani embriolog następnego dnia nie ma i kto je poda?? normalnie jak słyszy się coś takiego to krew w żyłach się gotuje .W Bocianie idziesz w niedzięlę i nie ma że kogoś boli że kogoś brakuje zaznacze że w momencie wybierania papierów Magoń skwitował że czasami warto zmienić otoczenia a w rejestracji tylko się dziwiły że az tak daleko i nic więcej.

To są Wasze emocje Wasze pieniądze i zmarnowany czas w ich klinice więc co komu do tego gdzie chcecie się leczyć i dlaczego.

Jeszcze zaznaczę że tam nie ma czegoś takiego że wymazy z pochwy muszą być robione przed każdym razem i muszą być idealne tak jak słysze tutaj jeśli jest jakaś bakteria to wszystko się odkłada przesuwa bo pierwsze trzeba zrobić porządek z tym .Tam kiedy powiedziałam że zazwyczaj mam bakterię i czy to problem to lekarz powiedział że musimy skupić się i szukać prawdziwego problemu braku ciąży i że na pewno nie jest nią bakteria czy też nie zagraża w podaniu zarodków.Szczerze Wam powiem że widzi się dopiero różnice jak ma się porównanie kolosalną różnicę .Kiedy facet mówi że nie wydałby tutaj ani grosza więcej to o czymś to świadczy bo to kobieta zazwyczaj może mówić o większym porównaniu .Co do zmiany kliniki z tego co wiem to na fundusz mozna tylko raz zmienić klinikę więc zanim podejmie się decyzje warto pierwsze podjechać do innej na wizytę i zobaczyć co powie nowy lekarz co radzi czy faktycznie to miejsce spełnia oczekiwania .

Nuna przykro mi, że się nie udało. I to kolejny powód do myślenia dla nas reszty dziewczyn które czekają i chcą coś tutaj działać, a się okazuje, że nie wiadomo po co....

Narcyza dziękuję za wszystkie informacje. Widzę, że trzeba się zastanowić nad kliniką bo to jednak ma znaczenie...

No ja właśnie leczyłam bakterie ale mi powiedział, że ze względu na punkcję żeby nie było później po kłuciu jakiś tragedii i tak mi się odwlekł kolejny miesiąc. A jeszcze mam do Ciebie Narcyza pytanie ale to może i tak już nawet do lekarza czy pobrane komórki te dobre się zamraża i ewentualnie później w razie potrzeby zapładnia?

reklama
Nuna czyli kolejny krok do przodu widzę że faktycznie trzeba coś działać z tego co Narcyza pisała i nie wiem czy dobrze zrozumiałam to byłaś 4 razy w białymstoku: 1 wizyta konsultacyjna, 2 wizyta usg w odpowiednim dniu cyklu, 3 wizyta po leki, 4 wizyta to już tygodniowa? To nie tak źle tym bardziej że to się rozlweka no i 5 już po dzidziusia :)

Do góry