reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

reklama
Madziulka trzymaj się i walcz , potrafimy to jak nikt inny ....
Damy radę i zobaczysz nam też się uda i razem będziemy umawiać się na spacerki z dzieciątkami :-)
tulam mocno
no to ba.... cyc do góry i walczymy dalej ;-) ...a na spacerki jasne, że będziemy chodzić... wyjdę tylko na dach swojego domu... pomacham a ty przybiegniesz, a co :-D

I to mi się podoba :-) każda porażka boli , sama wiem to najlepiej . 3 IUI i 1 in vitro już za mną , za każdym razem przy wyniku bety prawie mdlałam , nie da się inaczej.
12 stycznia jedziemy do Warszawy do dr na pierwszą wizytę .
ciekawe co mi powie ?? :-)

madziula przykro mi ze beta wyszła jak zwykle :-( dobrze ze masz po kogo wracać,
madziulka Nowy Rok nowe wyzwania, trzymam kciuki za wizytę, oby poszło po twojej myśli :-)
kimka na kiedy masz termin, tak mało się udzielać ze zapomniałam o tobie,

Madziula eh..przykro,że znowu tak.,..ale jak masz tyle optymizmu to jest super, bo dobre nastawienie to bardzo ważna rzecz!

Madziulka powodzenia z nowym rokiem i nowym doktorem !!

cześć dziewczynki, troche was zaniedbałam a tu tyle się dzieje ;) nie wszystkie pewnie mnie pamietają ale tylko streszcze, ze kiedyś pisałam o potrzebie znalezienia dobrego lekarza od poronień nawykowych. Wiem niestety, że to nie "wasza bajka" bo zmagacie sie z innymi kłopotami niż ja ale ostatecznie udało sie i znalazłam chociac lekarza ;) w Lublinie- trudno ale w Rzeszowie jest krucho o takiego specjaliste a odwiedziłam 5 mocnych nazwisk, w tym 2 z parensa. Nieważne, ważne, ze sie ktoś podjął i jakbyście wiedziały, ze ktoś kogos takiego potrzebuje to podziele sie wiedzą :-)
A tak przy okazji tym co są szczęśliwymi mamami życzą w nowym roku dużo cierpliwości do pociech, tym co noszą pod sercem- spokoju a tym co walczą- wygranej walki życzę i oby 2015 był dla nas łaskawszy! bardzo ciepło was pozdrawiam bo zimno jak fix ;-)

Korzystając z okazji dziękuję Wam wszystkim za gratulacje. Życze duuużo cierpliwości w nowym 2015r i wszystkich szczęśliwych rozwiązań bo mamusie się posypią :happy2:
A staraczkom powodzenia i siły walki.
Pozdrawiam serdecznie :-)

Ja mam termin na 1 maja. Nie odzywalam sie ale zawsze was śledziłam i trzymam za wszystkie kciuki. Mi sie udało za 2 razem a szanse były nikłe bo moje rezerwa jest prawie zerowa wiec i wam tez sie uda. Ja sie na rządowe nie kwalifikowalam ale udało mi sie wziąć udział w badaniu klinicznym i ostatnie in vitro miałam całkowicie opłacane przez badacza tez w Białymstoku ale nie w Bocianie tylko Artemidzie.

Szczęśliwego nowego roku dziewczyny !
Starającym się -czyli przyszlym mamusiom, mamusiom w ciąży i mamusiom z już urodzonymi dzidziusiami
zdrowia i spelnienia marzen :-)

reklama
Do góry