ważka
Początkująca w BB
nuna25... ja już w tym momencie myślę tak... jak ma się udać to nawet krwawienie czy coś innego złego w tym nie przeszkodzi.... ja robię betę w poniedziałek... to będzie 12 dzień po transferze.... czuję się dobrze...nawet za bardzo nie czuję tej torbieli... czasem tylko lekko mnie zakuje po jej stronie brzuch... za pierwszym razem piersi strasznie mnie bolały a teraz nic mimo że mam teraz większą dawkę luteiny niż wcześniej... ale wtedy też było świeżo po gonalu i reszcie leków.. punkcja itd.... więc wszystko bolało ... rozmawiałam też jeszcze wczoraj z ginem przez tel... i pozytywnie mnie nastawiał że fakt torbieli nie przekreśla tego że się uda...wręcz mam sobie tym głowy nie zawracać... przejął się mną że trochę moja wiara podupadła...
amir... jutro robisz betę?? nic kompletnie nie czujesz fizycznie... piersi ...brzuch itd?? kciuki zaciśnięte mam... bądź pierwsza z dobrą nowiną tu u nas
amir... jutro robisz betę?? nic kompletnie nie czujesz fizycznie... piersi ...brzuch itd?? kciuki zaciśnięte mam... bądź pierwsza z dobrą nowiną tu u nas