reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
Madzia z całych sił zaciskam kciuki za twoją betę, będzie pozytywna wierzę w to :-D:-) Jak będziesz miała wynik od razu daj znać, ja po wczorajszej wizycie jestem pełna nadziei.. Trochę się boję i przeżywam wszystko, dostałam zastrzyk na wyciszenie i jak tylko dostanę @ od razu umawiam się na wizytę.. Mam nadzieję, że wszystkie badania będą OK, i że będę mogła zacząć stymulację bez żadnych poślizgów:sorry2:Madzia napisała, że śnił się jej pozytywny test ciążowy, ja też miałam tej nocy podobny sen, dwie tłuste krechy i tego nam życzę dziewczyny :tak:

Dzięki Kristin ;-) ...strach oczywiście jest, ale teraz już nic nie zrobię, co ma być to będzie - w razie porażki - mam po kogo wracać :-) ... a za twój start i spokojną stymulację - kciuki!
Wyniki koło 10 może :confused:

Madziulka olbrzymie kciuki za dzisiejszy wynik , by mile zaskoczył Was :-) ja wierzę ,że będzie dobrze :-)

A propos snu , niewiele pamiętam z mojego dzisiejszego , wiem że chodziło ,ze się nieudała chyba 3 ostatnia moja próba, obudziłam się cała zryczana . Chyba w podświadomie boje się takiego zakończenia :-(

Madziuleczko sny się biorą z tego, że za dużo o tym wszystkim myślimy i przeżywamy to! kolejna próba będzie udana, wierze w to! i trzymam za Ciebie najmocniejsze kciuki pod Słońcem!!! :-) trzymaj się dzielnie!

reklama
Do góry