Dziękuję Wam Dziewczynki za wsparcie i miłe słowa!
Dla mnie to już koniec starań
już nie mam więcej mozliwości, sił i pieniędzy
ja nie mam już Kimka jeszcze jedenj próby w rządowym, bo podczas drugiego podejścia nie pobrali mi żadnej komórki i niby to miala byc decyzja lekarza czy zostaje w programie, ale teraz po tych badaniach klinicznych na 100% nie bede juz miala takiej mozliwosci...poza tym mam juz dosc tej ciąglej jazdy do warszawy...
Dr przy wypisie zaproponowala in vitro na cyklu naturlanym albo komorke od dawczyni, ale ta druga opcja nie wchodzi u mnie poki co w grę, nie jestem jeszcze na to gotowa i do tego przekonana...na in vitro w cyklu naturalnym nas juz teraz nie stac, wiec odpuszczam cale starania, bo poprostu nie mam juz sił i motywacji...do tej pory wszystko kręcilo się wokol tego, nie potrafilam zyc jak dawniej, na luzie i nie potrafilam juz cieszyc sie kazdym zwyklym dniem bo tylko myslalam o dziecku
Także Kochane dziękuję Wam za wszystko, za wsparcie i ciepłe słowo, ja musze narazie odpocząć i dac sobie spokoj z tym wszystkim...będę Was podczytywać i każdej z Was życzę oczywiście tych upragnionych 2 kreseczek, za każdą trzymam mocno kciuki, a tym które już są ciąży życzę szczęśliwsego rozwiązania!!