reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

hmm okaże się Madziu czy będzie wielki :) oby był... na nic się nie nastawiam...glowa mi pęka i brzuch boli coraz bardziej, teraz tak w dole brzucha boli...trzymajcie kciuki

reklama
Jup dzięki za wiruski :) łapię i nie puszczam :) teraz potrzeba kogoś do pary dla Ciebie :)
no widzisz jak to jest, pewnie sobie odpuściłaś i się udało, super!! u mnie przy niedrożnym jajowodzie to raczej nieraelna, chociaż moja pani dr wczoraj mowila mi, że różne rzeczy się zdarzają, że miała przypadek kobiety gdzie miala potwierdzoną niedrożność i zaszla naturalnie w ciążę...mam nadzieję, że to zle sampoczucie Ci przejdzie i że z fasolką wszystko dobrze :) spokojnej ciąży Kochana :)

Jup gratuluję kochana , na takie właśnie wiadomości czekamy :-)

Nuna trzymam kciuki , będzie dobrze , niech moc będzie z kropkiem :-)

Madziula za Ciebie również kciuki , by wiadomości były rewelacyjne , a za ile tą pozytywną betę masz robić?
Jestem pewna ,że Ci się uda , przekroczyliście swój problem i teraz to tylko formalności Wam zostały :-)

Madziula za Ciebie również kciuki , by wiadomości były rewelacyjne , a za ile tą pozytywną betę masz robić?
Jestem pewna ,że Ci się uda , przekroczyliście swój problem i teraz to tylko formalności Wam zostały :-)
Madziu, a Ty wiesz jak się boję tam dzwonić dzisiaj :-( ...betka 16.09 - jak transfer się odbędzie oczywiście! a 19.09 obchodzimy 4 rocznicę ślubu i mija prawie 4 lata starań o dzidzie :sorry:

jup dołączyłaś do rea w naturalsie :-) mega gratulacje, bardzo się cieszę :tak:
nuna kciuki zaciśnięte, odezwij się po
madziula oby już z górki u ciebie, a kiedy planowany masz mieć transfer ?

reklama
madziula oby już z górki u ciebie, a kiedy planowany masz mieć transfer ?
jest z górki i to bardzo Anulka - transfer może w niedzielę :-) ...a wieści takie, bo już nie mogłam dłużej wytrzymać i zadzwoniłam! ...... 6 naszych zarodeczków dalej się ładnie dzieli :-) i wszystko będę wiedziała po 14 - bo strasznie dużo zabiegów dziś w Klinice mają, a i Pani Embriolog skonsultuje ten progesteron z Dr co do ewentualnego transferu jeszcze (PR był 1,8 w 11 dc)

....wiedziałam, że będzie dobrze, ale nie aż tak - hehh... ;-)

Do góry