reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Dziewczyny no jest taka opcja, że mogę się w trakcie przenieść tylko tak pójdę np. do G. on stwierdzi, że idę takim a takim protokołem i wrócę do Mr. a on będzie miał inną wizje stymulacji. Muszę się zastanowić co robić.

reklama
Madziu87 wierzę, że wszystko będzie dobrze :) uda się!!
Anikola musisz na spokojnie zastanowić się co robić, bo pośpiech nie sprzyja mądrym decyzjom :) a dowiedziałaś się już kiedy dr Mr wraca z urlopu??
A ja mam jutro punkcję...mam mieszane uczucia, tak strasznie bym chciała aby była komorka w tym jednym pęcherzyku!! Proszę trzymajcie za mnie kciuki...

Byłam na wizycie, doktor powiedział oczywiście,że nie rozumie co się stało i nie mógł uwierzyć jak się dowiedział.przy moich wynikach powinno być wszystko pięknie. Teraz 3 mies przerwy i napewno zmiana leków.
w czasie oczekiwania chciałam sobie porobić badania u genetyka i immunologa
Do genetyka najbliższy termin to grudzień :-( z oczekiwaniem na wyniki będzie luty
Więc wszystko pod górkę

MadziulkaRz strasznie to wszystko jest dołujące, trzeba dużo siły aby przetrwać ten trudny czas...no i przeważnie jak coś chcemy szybko, sprawnie to wychodzi na odwrót, pod górke właśnie...trzymaj się Kochana i nie trać wiary i nadziei, że kolejnym razem już wszystko będzie dobrze!!

madziulka kiedyś czytałam i ostatnio znajoma mówiła, że do genetyka pary jeżdżą aż do łodzi na nfz - krócej się czeka w kolejce i badania też szybciej, jeden minus to km do pokonania,

Nuna u genetyka kariotypy , i u immunologa , którego nie ma w województwie całym podkarpackim
Wszystko to śmieszne normalnie już nie płakać , tylko się śmiać zostaje..

reklama
Nuna nie starałam się jeszcze o zwrot kosztów. Nam prof. Dał do zrozumienia ze ciężko jest odzyskać te koszty i teraz to jakoś nie myślę już o tym. A tobie co powiedzieli?

Do góry