Dziewczyny no jest taka opcja, że mogę się w trakcie przenieść tylko tak pójdę np. do G. on stwierdzi, że idę takim a takim protokołem i wrócę do Mr. a on będzie miał inną wizje stymulacji. Muszę się zastanowić co robić.
reklama
Madziula_87
Fanka BB :)
niecierpliwię się, bo do jutra jeszcze chwila jest! ale mam nadzieję, że dzielą się zarodki i że ze dwa choć będzie! oby!Madziula 87 z 6 to juz na pewno musi coś przetrwać także czekam z Tobą
Pozwodzenia życzę wszystkim staraczkom i oczekującym, i dużo cierpliwości i spokoju....
Madziu87 wierzę, że wszystko będzie dobrze uda się!!
Anikola musisz na spokojnie zastanowić się co robić, bo pośpiech nie sprzyja mądrym decyzjom a dowiedziałaś się już kiedy dr Mr wraca z urlopu??
A ja mam jutro punkcję...mam mieszane uczucia, tak strasznie bym chciała aby była komorka w tym jednym pęcherzyku!! Proszę trzymajcie za mnie kciuki...
Anikola musisz na spokojnie zastanowić się co robić, bo pośpiech nie sprzyja mądrym decyzjom a dowiedziałaś się już kiedy dr Mr wraca z urlopu??
A ja mam jutro punkcję...mam mieszane uczucia, tak strasznie bym chciała aby była komorka w tym jednym pęcherzyku!! Proszę trzymajcie za mnie kciuki...
Madziulka Rz
Byłam na wizycie, doktor powiedział oczywiście,że nie rozumie co się stało i nie mógł uwierzyć jak się dowiedział.przy moich wynikach powinno być wszystko pięknie. Teraz 3 mies przerwy i napewno zmiana leków.
w czasie oczekiwania chciałam sobie porobić badania u genetyka i immunologa
Do genetyka najbliższy termin to grudzień :-( z oczekiwaniem na wyniki będzie luty
Więc wszystko pod górkę
w czasie oczekiwania chciałam sobie porobić badania u genetyka i immunologa
Do genetyka najbliższy termin to grudzień :-( z oczekiwaniem na wyniki będzie luty
Więc wszystko pod górkę
MadziulkaRz strasznie to wszystko jest dołujące, trzeba dużo siły aby przetrwać ten trudny czas...no i przeważnie jak coś chcemy szybko, sprawnie to wychodzi na odwrót, pod górke właśnie...trzymaj się Kochana i nie trać wiary i nadziei, że kolejnym razem już wszystko będzie dobrze!!
Madziulka Rz
Nuna u genetyka kariotypy , i u immunologa , którego nie ma w województwie całym podkarpackim
Wszystko to śmieszne normalnie już nie płakać , tylko się śmiać zostaje..
Wszystko to śmieszne normalnie już nie płakać , tylko się śmiać zostaje..
reklama