reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
Uwielbiam lato. Pyszne pomidorki, śliwki, ogórki i papierowki tylko kwaśne. Uwielbiam kwaśne :) wszystko świeże i pachnące. Nakupiłam na ryneczku że ho ho. :)

A wy co lubicie? Trzeba się coś poznać przed spotkaniem ;)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki wszystkim powodzenia a Tobie Milenka duuużo cierpliwości :)
25.07 ja również powinnam się stawić na soczek trzymajcie się cieplutko bo właśnie leje, a ja miałam iść po kalafiora na ryneczek bo na obiad dzisiaj warzywka i barszczyk z ziemniaczkami :)
a pomidorka mam swojego w doniczce jednego polecam nic tak nie cieszy jak widać że codziennie jeden pomidorek czerwony :-)

Mam informacje. Zapłodniło się 5 komórek. Ładnie rokuja. Więcej nie wiem nic bo jakoś przez ten telefon Zgupialam :) jutro jak chce to mam zadzwonić. transfer w poniedziałek. Teraz mam stresa skoro już jedna odpadła :/

Milena gratulacje, to bardzo dobry wynik:-)

Joasik, czyli Tobie pozostały jeszcze dwie do wykorzystania, też całkiem ładna rodzinka, a ja mam jeszcze 4:-)

Madziulka zmieniłam z Pani Doktor na Doktora, bo czekałam długo na termin i nastawiłam się tym razem na Pana :D hehh...

Któraś z Was pytała o protokół - miał być krótki w obu naszych przypadkach - będzie długi - ja mam się wyciszać dwa miesiące... nie wiem jak Madziulka :/

Milenka no to piękny wynik! z 6 odpadła 1 - co to jest! :) ... za piękne zarodki kciukacze!

MIlenka super wynik!!! TRzymam za Ciebie mocno kciuki, powodzenia Kochana :)

Rany co za pogoda dzisiaj! tylko leżeć w łóżku i nie wstawać! Głowa mi pęka...u mnie dzisiaj 26 dc i brzuch mnie boli już straszliwie przed okresem, mam nadzieję, ze poczeka łaskawie jeszcze ze 3 dni :) piersi to mam takie tkliwe ze nawet nie mogę dotknąć! Pomiędzy 2 -4 dc mam się zgłosić do Warszawy na usg i jeśli będzie wszystko ok to mam dostać leki na wyciszenie, bo teraz bym szła długim protokołem...chociaż raczej powinnam chyba poczekać z miesiąc jeszcze, dwa...po pierwsze to i tak okaże się na miejscu co z tą naszą kwalifikwacją bo mam kilka dokumentow dowiesc, a Dr K jakoś nie był bardzo skory do pmocy...niby że się interesuje itd...a jak go o coś prosiłam to po swojemu robił...zła jestem bo płaci się za wizytę 100 zł, za 5 min a jak coś trzeba pomóc to szukają wymówek!!!

Milenka ja też uwielbiam świeże warzywka :) teraz to najbardziej pomidorki, białą paprykę, rzodkiewkę :) my akurat mamy swój mini ogrórek i w tym roku mamy groszek słodki, szparagówkę, kalarepkę, pomidorki koktajlowe, sałatkę, buraczki itd.. :)

Anikola a TY dostałaś już ten @??????

reklama
Milena super wynik:) weź pod uwage, że wybrali do zapłodnienia te najlepsze więc są duże szanse na kilka blastocyst:)
Nuna to super, że zaczynasz:) Ja od środy biorę duphaston na wywołanie i @ planuje pod koniec tygodnia. Wyjdzie dokładnie 8 tygodni bez @.
A ja z lubieniem warzywek tak o;-)za to KOCHAM słodkie;-)
Nuna a orietnujesz się czy mimo, że ja miałam amh 1,9 ale słabo się stymuluje mam szanse na te badania co Ty? czy muszą mieć czarno na białym słaby wynik AMH?

Ostatnia edycja:
Do góry