reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
Anula a orientujesz się czy w bocianie nikt nie musi mieć pełnego pęcherza czy tylko Ty nie musiałaś? Jakby nikomu nie kazali to jakby mi było dane to w końcu mogłabym się skupić na transferze a nie myśleć tylko o tym czy się nie posikam;-)
Milena kciuki za 4 mrozaczki:-)
Nuna to kiedy już zaczynasz? może akurat się okaże, że dla Ciebie lepszy jest długi a dla mnie krótki:tak:

anikola z tego co się orientuje to bocian nie praktykuje pełnego pęcherza, ja jak byłam u dr Mr na wizycie poprzedzającej punkcje to pytałam o transfer jak to wygląda i wogle, i wtedy pytam czy dużo wody muszę się napić- a dr zmarszczył brwi :-D i pyta w jakim celu- to mówie żeby pęcherz wypełnić i odp była że nie trzeba- więc bardzo się ucieszyłam i mówie dr że ja mam traume jeśli chodzi o pełny pęcherz przez iui, a jak czekałam na transfer to jeszcze poszłam siku co by nie myśleć czy aby na pewno mam pusty :tak: jak nie ma wpływu to nie potrzebnie się katować
milena powodzenia ;-)

Milena powodzenia i spokoju :)
Mi embriolog w bocianie od razu powiedział, że nie trzeba pełnego pęcherza a jak byłam na transferze to jednej dziewczynie lekarz kazał się wrócić wysikać.

Milena, ja również trzymam mocno kciuki!!!!!!:-)

Goyah, nic Ci się nie przesuwa suwaczek cały czas jest 16 tydzień, 4 dzień :-(Spróbuj od nowa ustawić, bo coś jest nie tak

Milena super wynik:) weź pod uwage, że wybrali do zapłodnienia te najlepsze więc są duże szanse na kilka blastocyst:)
Nuna to super, że zaczynasz:) Ja od środy biorę duphaston na wywołanie i @ planuje pod koniec tygodnia. Wyjdzie dokładnie 8 tygodni bez @.
A ja z lubieniem warzywek tak o;-)za to KOCHAM słodkie;-)
Nuna a orietnujesz się czy mimo, że ja miałam amh 1,9 ale słabo się stymuluje mam szanse na te badania co Ty? czy muszą mieć czarno na białym słaby wynik AMH?

mam to samo! warzywka tak ło, natomiast dzień bez słodkiego to dzień stracony :p .... także codziennie coś musi być w pobliżu :p

Milenka mega kciukacze za transferek i resztę mrozaków :-)

Ostatnia edycja:
Jestem po trochę smutna. Nie chce mi się nawet pisać. Podano mi dobrego blastusia 3AA i to dobra wiadomość a zła jest taka że zostal tylko jeden blastus i dopiero jutro zdecydują czy nadaję się do mrozenia.

Milenko wierzę, że blastuś się zadomowi, a drugi zarodeczek przetrwa i będzie czekał na odpowiedni moment ;-)

Powodzenia i spokojnego oczekiwania na betkę!

reklama
Milena nie smuć się:tak:masz podany piękny zarodek i musi zostać z tobą kolejne 9 miesięcy:-) a za siostrzyczkę bądź braciszka trzymam kciuki. Nie lubię tych dni do bety, więc mam nadzieje, że Ci szybko zlecą.
Milena a podają w bocianie relanium po transferze?

Do góry