reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
Hehe Czerwona Oliwko to w 3 już coś możemy zdziałać;-). Idę narazie na kontrolę do swojego starego lekarza. A to skoro u Was @ była dłuższa to pewnie za 1 razem też tak miałam tylko coś mam problemy z pamięcią i nie mogę sobie przypomnieć;-)

Dziewczynki no ja będę dalej walczyć, tylko narazie potrzebuję trochę odpocząć psychicznie od tego wszystkiego. Napisałam wczoraj maila do ministrestrwa odnośnie tego wykluczenia i czekam na odpowiedź.

Czerwona Oliwko a TY wtedy co miałaś samą punkcję bez transferu to byłaś w programie??? Nie, ja nic nie podpisywałam, zresztą nie wiem co takiego mogłabym podpisać? chyba że nie pamiętam, ale raczej nic.

Tyla nas tu z problemem endometriozy ze az jest to przerażające.
Wiary brak sil juz brak a tyle jeszcze przed nami... szpital uniwersytecki bierze udzial w badaniu klinicznym w którym będą brały udział osoby które sie zle stymuluja i maja niskie amh. W sobote mamy wizyte w tej sprawie. Jak sie cos dowiem to dam znac zaintetesowanym.

Milena 150 zł i powiedzą Ci, że się czeka 2 tygodnie z tym, że ja już miałam wyniki po 4 dniach.
Nuna daj znać co Ci odpiszą, nie wierzą, że ci nie pozwolą podejść do 3 próby, będzie dobrze.
Kimka to ja jestem zainteresowana:) jak coś będziesz wiedzieć to napisz proszę.

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale w diagnistyce chyba wysyłają te badania amh do Krakowa, trzeba się dopytać bo gdzieś kiedyś czytałam, że akurat to badanie jest najbardziej wiarygodne jeśli krew trafi do badania w ciągu 30 min. Może warto by się było zapytać w laboratorium w szpitalu na lwowskiej? ja po tych moich badanich na toxoplazmoze które robiłam w diagnistyce właśnie i wyszły mi złe to jakoś sceptycznie jestem do nich nastawiona, zresztą tak jak powiedział mi potem dr Kluz abym powtórzyła badania na lwowskiej bo mają lepszy sprzęt, no i tam już wyszły dobrze...więc Milenka zapytaj się jak to wygląda w diagnostyce bo badanie jest dosyć drogie....

reklama
Cześć dziewczyny, chwile mnie nie było- zakrętu po prostu nie łapie !!!
nuna jak przeczytałam twoją historie to aż włos się jeży, jak ochłoniesz to może zadzwoń do lekarza i umów się na wizytę, porozmawiaj i przekonaj go że chciałabyś jeszcze podejść do 3 próby, trzymam kciuki, powodzenia :tak:
anikola mi coś się o uszy obiło z tymi badaniami klinicznymi, i o ile się nie mylę to chyba w Warszawie robią, te badania (o ile o nie chodzi) polegają na tym że osoby które zgłaszają się na takie badania są jakieś kryteria kto może się zakwalifikować, są stymulowane jakimiś nowymi lekami, i wtedy spr skuteczność tych leków, za nic się nie płaci oni wszystko załatwiają wszelkie badania, monitoringi itp....
milena to następny cykl zaczynasz stymulke ? musisz jeszcze raz jechać na konsultację ?
Dziś byłam na kontroli(u swojego gina) usg ws crio, no nie jest dobrze, 11dc a moje endo ma tylko 5mm :-( rozmawiałam z dr Mr i kazał zwiększyć estrofem i kolejne podglądanko w poniedziałek- mam nadzieję że coś ruszy się
Zrobiłam dziś progesteron i wyszedł 0,52ng/ml- podobno dobrze,

Ostatnia edycja:
Do góry