anikola w sumie u nas pierwsza wizyta była płatna była 250 w tej cenie były badania, co do dr Mr to oczywiście pewien schemat jest, bo musi być jakiś to postępowania, ale zupełnie inaczej jest to odczuwalne niż w Parensie, wizyty są krótkie, ale konkretne, widać więcej indywidualnego podejścia, dr Mr na pewno ma większe doświadczenie i wiedzę, na pierwszej wizycie dowiedziałam się, że wyniki tarczycy są złe(gdzie zdaniem dr M były w porządku) zrobił mi usg tarczycy i zdziwił się, że nikt do tej pory mi nie robił, poza tym mam mięśniaka, który zdaniem dr Mr zniekształca macicę i może stanowić problemem, a dr M go zignorował, mówiąc, że nie ma znaczenia na powodzenie icsi; na pewno jest większy kontakt lekarza i kliniki z pacjentem, możesz śmiało dzwonić do lekarza i konsultować wątpliwości, jak nie może rozmawiać to oddzwania między pacjentkami, albo po 17, co było nie do pomyślenia w Parensie, nie żałuje decyzji, bo mimo że zabieg się nie powiódł, to nie mam nic do zarzucenia lekarzowi, czuję, że zrobił wszystko co się dało, a niepowodzenia to jakby po stronie mojego organizmu, bo zarodki udało się piękne wyhodować, doszło też do zagnieżdżenia, wzrastał beta, ale na to co się działo przez ostatnie 2 tygodnie ze mną już lekarz nie miał wpływu i sam powiedział, że trzeba cierpliwie czekać, bo na tym etapie nic nie da się zrobić; jeśli chcesz mieć pewność co do wyboru kliniki to wybierz 2 mające dobre opinie, odżałuj i zrób najlepiej rozeznanie zwłaszcza, że to twoja ostatnia szansa, powodzenia