reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
U śmiałam że strasznie przed chwilą. Puściłam Tomkowi dr Mrugacza no i słuchał i słuchał a ja serial oglądam no i dr skończył a tomek mowi tyle się Mruczek nagadał a ty nie słuchałaś... no wymusił Tomi :)

Milena, nie robiłam już trzeciej bety, postanowiłam odpuścić i nie martwić się na zaś:tak: U lekarza jeszcze nie byłam Wybieram się za tydzień Dr Mr zlecił przyjmowanie leków i zastrzyki przez dwa tygodnie od bety.Czuję się bardzo zmęczona Mogłabym spać cały dzień:-D poza tym podbrzusze trochę pobolewa - tak delikatnie, no i piersi Bardzo się boję tej wizyty za tydzień Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku U nas problemem było słabe nasienie m (zła morfologia),a u mnie wszystkie wyniki w normie.:happy2:

Anula dzięki ja zwykle czytam i pisze z telefonu i mi nie otwierał a na kompie otworzyło. Jest nasz parens na samym końcu.
Co to za ośrodek w Bydgoszcz ze więcej niż bocian
Anikola Może jednak będzie kasa tak jak mówili ze sprawa się rozwiąże na początku czerwca

Milena, a może po prostu przyczyna idiopatyczna, czasem tak się zdarza, że coś zaskoczyć nie może Aż wreszcie nadejdzie taki dzień, że blokada minie:-)

reklama
Do góry