Milena trzymaj się mocno, niepowodzenie cholernie boli, ja zawsze sobie tłumaczyłam po IUI, że to tylko 15% szansy, jeśli myślisz o kolejnym podejściu do IUI to wydaje mi się, że max to 3 razy tak z własnego doświadczenia, jeśli jesteście z m zdecydowani na in vitro; twój m jak piszesz ma dobre wyniki, jeśli się zdecydujecie na Bociana to dr Mr to jak ktoś kiedyś określił "mistrz stymulacji" potrafi odpowiednio dobrać leki na podstawie wyników badań, coś sama o tym wiem, bo w Parensie ok 10 cykli byłam stymulowana z IUI włącznie i mój max to 4 pęcherzyki, a tutaj 22 wiem, że to inny rodzaj i dawki leków, ale mimo wszystko
anikola, Milena jak dzwonicie do Bociana, żeby uzyskać jakieś informacje o programie to od razu proście o p. Sylwię, ona zajmuje się programem rządowym, jest miła i konkretna, a tą niemiłą to kojarzę, to ona mi w sumie powiedziała, żeby rozmawiać z p. Sylwią na ten temat; a co do kasy, to jak w marcu jeszcze przed przeniesieniem rozmawiałam na temat funduszy to mi powiedziała, że jak najbardziej są, ale bliżej czerwca mogą się już wyczerpać i trzeba będzie czekać na nową pulę, więc pewnie jak tylko dostaną kasę, to kolejka się odblokuje i wszystko pójdzie na bieżąco, tak jak u nas z marszu, że na pierwszej wizycie lekarz chciał zaczynać stymulację, tak, że musicie się uzbroić w cierpliwość zwłaszcza, że wiele rzeczy i termonów zależy od ministerstwa a nie bezpośrednio od nich samych
anula i jak zdecydowałaś się na wyjazd do Bociana w 9 dc czy zostajesz na miejscu
nuna z tego co wiem, jeśli nie dojdzie do punkcji to nie zalicza się jako wykonany zabieg, ale najlepiej pytaj w swojej klinice, no i przede wszystkim nie poddawaj się