reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Anikola, ja też od lekarza dostałam wytyczne, żeby testować w 14 dpt lub ewentualnie jak nie będę mogła wytrzymać to w 12:-), dzisiaj jest dopiero 9dpt, choć wiem, że pewnie jakby miało coś już wyjść, to by wyszło i dzisiaj

Faro, nie trać nadziei Jak to ktoś kiedyś powiedział "nadzieja umiera ostatnia" Przecież często jest tak, że kobiety we wczesnej ciąży też mają małe plamienia do złudzenia przypominające zwykły okres, więc nie poddawaj się, bo Twoje zarodki to naprawdę ekstra klasa:tak:
Faro, jeśli mogę zapytać, co u Was jest problemem?

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny ja pomimo brania lutinusa i zastrzyków @ dostałam i dopiero wtedy odstawiłam leki, przyszła równo i o czasie :-(
sisi to moje zdanie, więc nie sugeruj się tym, ale skoro blastke masz podaną to w 10dpt na bank już wyjdzie,
faro
trzymam kciuki oby to nie nadchodząca wredota !!!

Ależ tu dzisiaj cichutko u nas;-) Obudziłam się dzisiaj o 4.30, a właściwie obudziła mnie potrzeba pójścia do toalety i stwierdziłam, że skoro już idę, to zrobię przy okazji sikańca.
no i wyszły dwie kreski!!!!! :-DAle nie jestem pewna z tego wszystkiego po jakim czasie stały się widoczne, a na teście było napisane, że jak wynik pojawił się po przeszło 5 minutach, to może być niewiarygodny i tak się zamartwiam:crazy: Wiem, wiem trzeba iść na betę:tak:nie ma odwrotu;-)

Dziewczyny a co u Was? Nikt nic nie pisze:-(

Anikola, jeszcze się nie cieszę, zobaczymy jaka wyjdzie betka i potem jej ewentualny przyrost :-) A co u Ciebie? jak uczulenie?

Dziś już ok , nawet przeszło. Dziś wróciłam do pracy i od rana mam bóle jak na @ i zawroty głowy. Może to dobry znak....?

Witam, do mnie dzwonił dzisiaj embriolog jutro transfer o godz 11.30 tj 3 doba. Z 7 okazało się ze 5 jest dojrzałych i te 5 zapłodnili, ale niestety tylko albo aż 2 się podzieliły.
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny. Odezwę się jak będę po transferze i może będę wiedziała więcej.

reklama
sisi nie gratuluje jeszcze, ale to tylko dlatego, że z całych sił powstrzymuje się :-) jutro będę, skoro sikaniec wyszedł to pewnie trzy cyfrowy wynik cię czeka, :tak::happy:
anikola a co z twoją śnieżynką ? dodzwoniłaś się do embriologa ?
rea kciuki za transfer, :tak:o której masz ?
milena a jak u ciebie ?

Do góry