reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Sisi po cichutku gratuluję!!! :) super wieści :)
Trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki! Ja dopiero jutro zaczynam stymulację, więc jestem daaaleko od Was wszystkich.
Dziewczynki czy Wy po transferach, czy punckji brałyście L4???

reklama
Rea kciuki za jutro:-)
Anula dodzwoniłam się w sobotę i moja jedyna szansa to ta co siedzi w brzuszku;-)
Nuna kciuki za owocną stymulację:-)
Nuna ja w dniu punkcji wzięłam l4 i później tydzień po transferze. Z mojego punktu widzenia po transferze wystarczy wolnego na 3 dni, bo akurat tyle mnie coś tam pobolewało a siedzenie w domu sprzyja myślom, więc lepiej chyba ten czas przeczekać w pracy.

Sisi super oby test był wiarygodny. Tym bardziej ze u ciebie to wszystko poszło expresowo oczywiście po przejściu do bociana ;)
U mnie nic się nie dzieje czuje się normalnie i nic sobie nie wkrecam. Ostatnim razem bardziej uważałam co jem i pije ale to nie pomoglo dlatego teraz nie mysle o tym piję kawe a wczoraj zapalilam papierosa :/ byłam na komunii i jakoś tak mnie brat namówił :/ a dzis bylam nawet w McDonald na syfskim jedzeniu. Tym razem doszłam do wniosku ze jak ma się udac to picie kawy czy zjedzenie syfskiej bułki w pierwszych 2 tygodniach nie zaszkodzi bo jak mialo się zadomowic to sie zadomowilo a jak nie to niepicie kawy i Tak by nie pomoglo

6.05 Czerwona oliwka: rozpoczęcie stymulacji
8.05 Rea: rozpoczęcie stymulacji
9.05 Katarina: rozpoczęcie stymulacji
9.05 Sisi: transfer
10.05 Anikola: transfer
14.05 Milena: IUI
15.05 Kimka: punkcja
16.05 Czerwona Oliwka: punkcja
17.05 Rea: punkcja
18.04 Kimka: transfer
20.05 Rea: transfer
20.05 Faro: beta
20.05 Nuna: rozpoczęcie stymulacji
21.05 Katarina: punkcja?
21.05 Sisi: beta
22.05 Anikola: beta
25.05 Milena: beta
30.05 Kimka: beta

Czerwona oliwka kiedy transfer?
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Katarina trzymam mocno kciuki :) daj znać po jak się czujesz.

Sisi zrobiłaś bete???

Anikola ja niby pracuję w biurze i teoretycznie nie musiałabym brać wolnego, ale zajmuję się szkoleniami i często muszę gdzieś coś zawieść, jakieś materiały na szkolenia itd a dźwiganie i noszenie raczej nie jest po transferze wskazane...więc pewnie wezmę zwolnienie od punkcji, tylko zastanawiam się, czy nie wziąć od lekarza rodzinnego...

reklama
Katarina kciuki:)
Nuna to zależy czy u Ciebie w pracy wiedzą i czy Ty chcesz, żeby wiedzieli:) na L4 z Parensu jest ich pieczątka firmowa i lekarza.

Do góry