reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

6.05 Czerwona oliwka: rozpoczęcie stymulacji
8.05 Rea: rozpoczęcie stymulacji
9.05 Katarina: rozpoczęcie stymulacji
9.05 Sisi: transfer
10.05 Anikola: transfer
14.05 Milena: IUI
15.05 Kimka: punkcja
16.05 Czerwona Oliwka: punkcja
17.05 Rea: punkcja
18.04 Kimka: transfer
20.05 Faro: beta
21.05 Katarina: punkcja?
21.05 Sisi: beta
22.05 Anikola: beta
25.05 Milena: beta
30.05 Kimka: beta

Anula, Nuna,Nika, Gabis czekamy na wieści
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Anikola, a to ciekawe o tej refundacji Jeśli naprawdę tak będzie, to zabieg ten jeszcze bardziej będzie dostępny dla wielu, bo koszt leków jest ogromny i niestety część par nie może sobie pozwolić nawet teraz, kiedy płaci się tylko za leki.Oby się tak stało:tak:

Rea, odezwij się jak już będziesz po punkcji.

dziś jak na razie spokojnie, mam nadzieję, że to nie cisza przed burzą
Milena fajny pomysł z tym kalendarzem, można śledzić nasze działania
Sisi, Anikola, Milena, Kimka no i ja, oby nam kolejno trzycyfrowe wyniki bety wyszły

Witajcie dziewczyny.
Mój wynik to 7 pobranych komórek. Czy się zapłodnią i ile będę wiedziała w poniedziałek i wtedy też się dowiem kiedy ewentualny transfer. trzymajcie kciuki.

milena u mnie na razie nic się nie dzieje, dlatego chętnie piszę jak u mnie było, może którymś dziewczynom moje rady przydadzą się ;-), za wszystkie trzymam kciuki i mam nadzieję że począwszy od 20 maja posypią się same pozytywne bety, :-)
a ja czekam na @ ma jutro przyjść, ale oczywiście się spóźni już to wiem, moim pierwszym objawem jest nie samowity ból piersi taki jak po transferze(po stymulacji, bo na jedno wychodzi) czyli "nie ruszaj, nie dotykaj" :-):-p goyah to hasło należy do ciebie ;-)ale czasami sobie je użyje :tak: także jak coś się ruszy u mnie to na pewno dam wam znać,
nie żałuje sobie i codziennie przy porannej kawie was czytam, także na bieżąco jestem :tak:

Ostatnia edycja:
To u mnie Anula jest odwrotne, jak się zbliża @ wielkimi krokami to piersi przestają mnie boleć i właśnie to dziś nastąpiło i mam złe przeczucia...
Sisi i jak zdecydowałaś się na betę dziś?:) Napisz mi jeszcze czy poradziłaś sobie i jak z "uczuleniem" na lutinusa, bo mnie dziś dopadło również.

Ostatnia edycja:
Anikola jeszcze dzisiaj odpuszczę betę, pewnie we wtorek zrobię Strasznie się boję Mam w domu jeden test Może najpierw spróbuję sikańca JUż sama nie wiem :baffled: A jeśli chodzi o to uczulenie, powiem ci że w sumie nic nie robiłam Dzwoniłam do dr Mr Ale jak oddzwonił, nie miałam przy sobie telefonu:wściekła/y: i potem już nie odbierał Jakoś tak mam wrażenie, że trochę mniej mi dolega, ale cały czas jest podrażnienie Już się chyba pomęczę do bety, bo jaką mam alternatywę - pod język, raczej nie chce

Anikola, zupełnie Cię przestały boleć piersi, może tylko tak chwilowo Kiedy robisz betę - jutro?? A podczas brania lutinusa może przyjść @?? Ja przy IUI dostałam dopiero po odłożeniu i to chyba z 4-5 dni Już się nawet martwiłam, że mi się coś zatrzymało.

Faro, a TY kiedy testujesz?

Ostatnia edycja:
Sisi podziwiam Cię:) ja jakby to miało sens to juz bym dziś robiła, a skierowanie mam na czwartek 22 maja. Ja Sisi @ dostaje zawsze pod odstawieniu leków. Brałam wiele razy np. duphaston i nigdy w trakcie się nie pojawiła. No a piersi przestały boleć całkowicie i wróciły do normalności, ale dalej się oszukuje:)

reklama
Sisi35 ja powinna testować we wtorek tj 20 jak dotrwam, bo szczerze mówiąc coraz mniej mam nadziei na powodzenia, 6-8 dpt pojawiło się to nieszczęsne plamienie, któro wczoraj się całkowicie uspokoiło jednak dziś od rana znowu niewielki ślady krwi, mam wrażenie, że to zwyczajnie @ się wykluwa i tylko luteina ją blokuje, piersi też przestały mi doskwierać, chyba powoli zaczynam się godzić z porażką
trzymajcie się dziewczyny w tym trudnym czasie oczekiwania i nasłuchiwania swojego organizmu

Do góry