reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Anula mozesz edytować jak chcesz a moze wogole w jakies innej formie to chcecie?
Co będzie pisac to bede umieszczac w miarę wolnego czasu.

Ostatnia edycja:
reklama
Rea super ze coś czujesz ja nic i obawiam się że kompletnie lek nie działa. ..:(martwi e sie tyM ze nie będzie jajeczek....mnie do tabeli możecie dopisać ze 9 maja rozpoczelam stymulację. .

milena jak dla mnie to super, szkoda tylko że tak nas mało :-(
katarina ja też nic nie czułam przy stymulacji, w sumie to do 9ds nic mi nie było ale po9ds to już czułam jajniki, brzuch wysadziło i dopiero zmalał dzień przed transferem, będzie dobrze, :tak:

Sisi: 9.05Transfer, 21.05 Beta
Anikola: 10.05 Transfer, 22.05 Beta
Milena87:14.05 IUI, 25.05 Beta
Rea: 8.05 rozpoczęcie stymulacji,
Katarina: 9.05 rozpoczęcie stymulacji

Dziewczyny, ale się tu dzisiaj dzieje:-D Wracam sobie z pracy i jak zwykle obowiązkowa lektura forum, otwieram, a tu tyle nowości.:-)

Super pomysł z tym kalendarzem U mnie 14dpt to wychodzi 23.05, ale ponieważ to była blastka, to rzeczywiście zrobię pewnie dwa dni wcześniej,chyba że wredna @ wcześniej przyjdzie:no:
Dziewczyny piersi to mają tak boleć okrutnie, wprost wytrzymać nie można i ten brzuch dołem jak na miesiączkę miałyście tak?

sisi w całej stymulacji najgorzej wspominam prze okrutny ból piersi, nie zastrzyki tylko piersi, jak wróciłam z Bociana do domu to pierwszy mój zakup to biustonosze i to 2 rozmiary większe :szok:bolały do samej @ nie było szans spać bez biustonosza a w nim było nie wygodnie więc zakupiłam taki sportowy i było o niebo lepiej niż bez, mój m to mógł tylko oko cieszyć i absolutnie nie dotykać :-D a brzuch wogle mnie nie bolał nic a nic, ale może to dobry objaw u ciebie :tak: każdy znak to dobry znak ;-)

Sisi ale to się liczy 14 dni od punkcji a nie transferu, więc możesz spokojnie zrobić już 18 maja.
Poprzednim razem nic mnie nie bolało no oprócz piersi, a tym razem znowu boli brzuch a piersi tylko trochę. W ogóle to tym razem inaczej jest. Dziewczyny czy po transferze odczuwałyście kłucia i takie jakby "bolesne" pulsowanie?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki widzę że ruch na forum ale to bardzo dobrze ja codziennie z Wami jestem :-)
Anula mój m to się dalej nie może nacieszyć ale jak pisałaś wcześniej na początku to ani rusz :-)
Kalendarz super hehh bo się już pogubilław w Waszych terminach więc czekam na współtowarzyszki. Ja kolejną wizytę mam we czwartek i już się denerwuję żeby wszystko było ok :baffled: bo w moim gronie znajomych i rodziny tyle było straconych ciąż :-(ohhhh jak nie zmartwienia o brak fasolki to teraz żeby się utrzymała...
Trzymajcie sie cieplutko i duuuużo cierpliwości :happy:

reklama
Anikola, na rozpisce leków, którą dostałam z Bociana, jest napisane, że test ciążowy mam zrobić po 14 dniach od transferu, zresztą lekarz też tak mówił:-)

Do góry