reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Milena ja sądze tak jak Anula, że 2 iui ma szanse się udać. Tak naprawdę, to nie jest tak źle. 4% prawidłowej morfologi to według obecnych norm WHo w porządku.

reklama
Rea i anula na innym wątku dziewczyny pisza o dwoch latach bo u mnie Raczej jest to niepłodność idiopatyczna u was to czynnik meski to zgodzę sie ze rok. Choc myślę tez ze to lekarz i tak decyduje po wywiadzie. Dobra to jeszcze przede mną moze faktycznie mi się uda to iui za tydzień Jak bede podchodzić do ivf to w novum tam lekarz mi wszystko powie.

Witajcie dziewczynki! Ja wlasnie od wczoraj jestem w Bialym. Od 6 dni biore zastrzyki i na dzien dzisiejszy mam 5 pęcherzyków. Jak na takie kiepskie amh to ciesze sie ze mam az tyle :) w piatek kolejne badanie i zobaczymy co dalej. Prawdopodobnie punkcje bede miala we wtorek. Obym miala jakaś blastusie! Jak fajnie ze jesteście :)

Ostatnia edycja:
Anikola trzymam kciuki za ciebie i sisi. Dawajcie znac jak u was sprawy sie maja. ja w koncu tez zaczynam stymulacje :) za reszte dziewczynek również mocne kciuki!

sisi a ty dziś nie masz transferu ? we wtorek była 3 doba więc dziś 5, czy ja może coś namieszałam
kimka a jakie masz amh ? kciuki za twoje jajeczka :tak:
anikola czekamy n sprawozdanie z punkcji,
no to u nas zaczyna się dziać na forum, codziennie jakieś wieści, trzymam za was wszystkie kciuki :tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane,
ja dzisiaj pierwszy dzień kłucia puregonem i tak zupełnie szczerze to bułka z masłem :-) Dziewczyny które się boją kłucia to naprawdę nie jest nic strasznego!!! I naprawdę nie potrzebna do tego pielęgniarka!!! Ja mam doświadczenie w kłuciu bo zajmowałam się moją babcią której trzeba było robić zastrzyki ale tamto to było zdecydowanie bardziej skomplikowane. Wiem że czasem człowiek naczyta się przerażających opinii i później się boi (tak miałam z badaniem drożności jajowodów - byłam przerażona a niepotrzebnie).

Sisi daj znać jak będziesz po transferku;-)
Kimka Trzymamy kciuki, więc teraz tylko pozytywne nastawienie i sukces murowany:-)
Anikola to bardzo dobra wiadomość, trzymam kciuki za udane "połaczenie" komórek z plemnikami:happy:
Anula a ty kiedy wybierasz się po mroziaka i czy musisz się jakoś specjalnie do tego przygotować?? . W jakim dc musisz być i czy bierzesz jakieś leki??
Milena wystarczy rok udokumentowanego bez względu na przyczynę. U mnie nie mógł być czynnik męski bo morfologia nie jest brana pod uwagę w programie jako kryterium kwalifikacji. Więc prawdopodobnie również niepłodność idiopatyczna, tak jak u wszystkich dziewczyn u których problemem jest tylko i wyłącznie morfologia lub ruch plemników.

Ostatnia edycja:
Anula, transfer mam w piątek, punkcja była w niedzielę, a we wtorek była druga doba, tak mam napisane nawet na tej rozpisce leków:-)
Anikola trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!:-)

Rea, puregon jakoś najlepiej wchodzi, nawet pielęgniarki to mówiły Mi zastrzyki robi mąż, ja się nie mogę przemóc, ale będę musiała sobie zrobić dwa ostatnie, bo m wyjezdza I już się boje :baffled:

Rea, Kiimka macie jakieś plany na zwiedzanie okolicy Białego?:blink: Rea, a nie wiesz, czemu morfologia nie jest brana pod uwagę? Niby, że nie ma wpływu na zapłodnienie? czytałaś coś może o tym?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry