reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Cześć dziewczyny. Czy mogę do Was dołączyć?
W tym miesiącu zaliczyłam pierwszą wizytę w Parensie. Mam stymulacje owu. Na początku cyklu brałam CLO, wczoraj miałam zastrzyk z Ovitrelle i czekamy jak się sprawy potoczą.
Powiedzcie mi czy są duze szanse że w pierwszym stymulowanym cyklu się uda?

Pozdrawiam i wesołych świąt wam życzę :)

reklama
Katarina dostałam decapeptyl depot. Witaj Gabis, jeśli chodzi o Twoje pytanie to Ci nie pomogę, bo nie miałam do czynienia ze stymulacją owu, ale mimo to życzę, żeby Ci się udało:)

Witam świątecznie ale nie wesoło :-( nie muszę jutro iść na bete, @ przyszła a te plamienia to pewnie były oznaki że nadchodzi :-(w Śmingus Dyngus porządny kubeł zimnej wody dostaliśmy z m !!! smutek, żal i ...

Aniu tak mi przykro :no: Aniu wszystkie jesteśmy z Tobą...Odpuszczasz sobie ten cykl czy jedziesz po mroziaka?? Strasznie szybko dostałaś @. Czy to nie jest czasem 25 lub 26 dzień?? Pozdrawiam i podpowiem że dlugi spacer i butelka czerwonego wina z m wieczorem dobrze ci zrobi... :sorry2:
Katrina w środę ci powiem więcej szczegółów jak to u mnie będzie wyglądać bo wtedy mam wizytę w bocianie. Miejmy nadzieję że będziemy razem w maju:-)

Ostatnia edycja:
Aniu, bardzo mi przykro....:-( Ale nie poddawaj się, walcz dalej, wiem, że jest Ci bardzo trudno....mimo to nie rezygnuj ze swojego szczęścia

Aniu przykro mi bardzo:((( zbieraj siły do dalszej walki i wracaj po swoje szczęście.
Katarina nie wiem kiedy standardowo ma przyjść, ja nastawiłam się, że zastrzyk tu nie będzie miał znaczenie tylko standardowo 4 dnia po odstawieniu tabletek anty przyjdzie @. Jak to będzie wyglądało dam znać.

Dziewczyny a jak wyglada stymulacja owu u dr T.M. Bo mialam na poczatku cyklu Clo pozniej zastrzyk na pekniecie i teraz co? Co ma byc to bedzie? Bez monitoringu i ewentualnie jakichs lekow?
Boje sie zebym czegos nie przegapila dlatego bede wdzięczna za odp. :-)

reklama
Gabis ja miałam clo+ovitrelle potem inseminacje i t.m przepisal mi luteine. Skoro ty idziesz bez iui to musisz sie mocno przytulać i czekac ;) Niestety na wizycie kontrolnej okazalo sie ze mam torbiel takze miesiąc musialam odpusic. Wizyte mam 6 maja zobaczymy ale raczej przepisze mi cos innego niz clo

Do góry