reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

parę słów o nas:)

Aniun! tylko nie mów, że ciekawość to pierwszy stopień do... :D O0

dziewczynki, dołączyły do nas nowe mamuśki. może coś o sobie napiszą???

reklama
Kinga - książkę piszesz? ;D

wiecie że w większości znamy sie juz prawie rok :)

jakąś imprezkę może w centralnej Polse - by wszystkim było blisko :)

azik pisze:
Kinga - książkę piszesz? ;D

wiecie że w większości znamy sie juz prawie rok :)

jakąś imprezkę może w centralnej Polse - by wszystkim było blisko :)

cofam, cofam, wiedziałam, że zaraz tu cos MIŁEGO się pojawi...

tak tak, ja od sierpnia zaraziłam się BB. szukałam odpowiedzi, bo nie wiedziałam kiedy mówić rodzinie o ciąży....

Spotkanie? Tak, tylko czemu w centralnej Polsce? Może na DZIKIM ZACHODZIE... Nam byłoby blisko

ja się zalogowałam 7 listopada za namową kuzynki z lipcówek 2005 :)

myslałam że po porodzie nie będzie czasu na BB zagladać
a tu proszę! od jakiegos czasu już sobie nie wyobrażam wieczoru bez zajrzenia na Nasze forum

Kinga, nie powiem :-*
Ja zajrzałam tu jakoś w sierpniu a traszkę później się rozpisałam, ale teraz nie wyobrażam sobie dnia bez zaglądania tutaj ;D
A spotkano może być, a może jakieś góry? ;D

ja odkryłam bb we wrześniu a czynny udział wzięłam chyba w listopadzie ;D

a co do spotkania, to może na łysej górze >:D >:D >:D

reklama
a ja zapisałam się w maju, ale odezwałam po powrocie z urlopu, już zaciążona ;D

ja jestem już babyboomową-holiczką ;) dzisiaj o mały włos nie spaliłabym garnka z mlekiem - nastawiłam sobie mleko z płatkami i zamiast pilnować, gadałam z Wami >:D

Do góry