reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

parę słów o nas:)

no i jeden wielki wstyd! ja tez dopiero odkrylam ten watek a tyle czasu jez tu pisze :D

mam na imie magda (jak zapewne juz wiecie) moj maz to pawel. jestesmy malzenstwem ponad 1,5 roku (10 lipiec 2004), w styczniu skonczylam 22 lata. wiem wiem mlodziutka jestem i juz mezatka... ale co ja zrobie ze tak go kocham... :)
dzidziolek nasz pierwszy i baardzo upragniony choc jeszcze tak na powaznie nie byl planowany teraz. o ciazy dowiedzialam sie 3 dni po naszej pierweszej rocznicy wiec taki prezencik mielismy nietypowy.
mieszkamy w legnicy (dolnoslaskie), studiuje w Panstwowej wyzszej szkole zawodowej w legnicy politologie, juz ostatni rok (chyba)- licencjat, a potem nie wiem co- zlezy od dzidzi jak mna pokieruje :D
no to narazie tyle o sobie- chyba ze cos mi jeszcze do lepetynki wpadnie :)

reklama
Zuzia24 ja mieszkalam w Lubartwie (28km od Lublina),a od roku mieszkam w Lincoln.

bacia do Tomaszowa Lub co roku podczas wakacji na zakupy do Biedronki przyjezdzalam ;D

quote author=mokkate link=topic=2910.msg465521#msg465521 date=1141377210]
Fioolka81- a wrzesień nie ma 30 dni??? ;D
::) jaka gafa juz na samym poczatku - i to o dacie wlasnego slubu :p

o rany to jest taki wątek????

to w takim razie ja mam na imię agnieszka, jestem z wykształcenia socjologiem i pedegogiem, nie pracuję w zawodzie, za mąż wydałam sie w 2003 , mieszkam z mężem i sunią sznałcerkiem miniaturką w warszawie, ;D

fionka wzięła się właśnie od imienia mojej kochanej suni ponieważ jak się logowałam pierwszy raz na bb to mi siedziała na kolanach i mocno przeszkadzała

reklama
Do góry