reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

parę słów o nas:)

suszi, miło mi, że mnie pamiętasz :) A domku na pewno kiedyś doczekasz, siła marzeń jest ogromna. Ja wychowałam się w blo i nie sądziłam, że będę kiedyś miała domek z ogródkiem. Ale marzyłam o tym od dzieciństwa i zawsze jak wyobrażałam sobie swoją przyszłą rodzinę to właśnie siedzącą w ogródku o zachodzie słońca. No i spełniło się ;)

reklama
mi też bardzo sie marzy domek z ogródkiem i wielkim psem noi trójką dzieci ;)

marzebnia sie spełniają podobnie jak suszi czekam na kumulacje i w tym jest nadzieja moze sie uda trafić
a tak z przyziemnych organizacji to dlatego hcdemy wyjechac by wreszcie dorobić sie czegoś swojego
jeju jak fajnie pomarzyć ::)

Ja po raz pierwszy weszlam na bb jakos koncem maja-jak zaczelismy sie starac o malucha-na poczatku moim ulubionym watkiem byly lipcowki 2005,a jak zalozono marcowki 2006 zaczelam tez pisac. He he-tez pamietam Pytie z tego zdjecia-takie romantyczne bylo-rower, dlugie wlosy i kapelusz ( jak mnie pamiec nie myli-bo cos sobie tam moglam dodac z moja bujna wyobraznia)
Ahhh-a domek z ogrodkiem to szczyt moich marzen-maz mi obiecal ze za 3 lata jak skonczymy splacac samochod pomyslimy o kredycie na domek

Witam Was po bardzo dlugiej nieobecnosci. Nie wiem czy mnie pamietacie ale cala ciaze tutaj bywalam systematycznie.
Co prawda Jaś juz za dwa dni konczy 4 miesiace ale chce sie nim pochwalić. Urodzil sie 20 marca mial 50 cm i wazyl 3200 gram. Teraz ma 65 cm i wazy 7900 gram. Duzy ten moj chlopczyk. Prosze dopiszcie mnie do listy mam marcowych.
Mam nadzieje ze juz teraz bede mogla czesciej do Was zagladac i poczytac jakie Wy macie doswiadczenia no i oczywiscie sama tez napiszę troszeczkę o swoim szkarabie malym i duzym ( Jacek 6 lat). No i oczywiscie zalacze zdjecie ale to mysle ze jakims wieczorkiem, bo teraz maz mi zaraz zabierze laptopa i popedzi do pracy. Bo w koncu ktos musi pracowac w tym domu. :)

Kaśka74 pisze:
Witam Was po bardzo dlugiej nieobecnosci. Nie wiem czy mnie pamietacie ale cala ciaze tutaj bywalam systematycznie.
Co prawda Jaś juz za dwa dni konczy 4 miesiace ale chce sie nim pochwalić. Urodzil sie 20 marca mial 50 cm i wazyl 3200 gram. Teraz ma 65 cm i wazy 7900 gram. Duzy ten moj chlopczyk. Prosze dopiszcie mnie do listy mam marcowych.
Mam nadzieje ze juz teraz bede mogla czesciej do Was zagladac i poczytac jakie Wy macie doswiadczenia no i oczywiscie sama tez napiszę troszeczkę o swoim szkarabie malym i duzym ( Jacek 6 lat). No i oczywiscie zalacze zdjecie ale to mysle ze jakims wieczorkiem, bo teraz maz mi zaraz zabierze  laptopa  i popedzi do pracy. Bo w koncu ktos musi pracowac w tym domu.  :)

fajnie , że znów jesteś....

kaska witaj!! jak moglas pomyslec ze cie nie pamietamy!!

pytia: to twoje zdjecie to mega charakterystyczne bylo :) bo ja tez cie zapamietalam dzieki niemu :)

i pamietam tez zdjecie fionki (na plazy z mezem chyba ;) )

reklama
magdalenaB pisze:
kaska witaj!! jak moglas pomyslec ze cie nie pamietamy!!

pytia: to twoje zdjecie to mega charakterystyczne bylo :) bo ja tez cie zapamietalam dzieki niemu :)

i pamietam tez zdjecie fionki (na plazy z mezem chyba ;) )

dobrze pamiętasz ;D ;D ;D

a jeśli chodzi o marzenia o domku, to moje chyba spełnią się w ciągu 2 lat ;D, aż się boję pomyśleć żeby nie zapeszyć, mieliśmy kupić większe mieszkanie ale któregoś dnia mój mąż przyszedł z pracy i oznajmił, że już ma dosyć mieszkania w bloku i co ja na to gdybyśmy zamist nowego mieszkania zbudowali dom, a mieszkanie w którym teraz mieszkamy zostawili dla Maciusia.........no i co ja mogłam na to ::) ;D ;D ;D, teraz tylko muszę wybrać lokalizację działki, mam do wyboru dwa miejsca, które wydają się równie atrakcyjne

Do góry