reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

parę słów o nas:)

no tak ja juz jestem tutaj od kilku miesiecy ale teraz dopiero widze ten watek

Wypadaloby pare slow o sobie bo jestem tu tak rzadkim gosciem ze wyglada to jakbym sie z ksiezyca urwala :)

Mam na imie Ilona , 31 lat zamezna 6 lat bedzie w lecie. Jetsem bielszczanka ( ta z Bielska-Bialej), od 3lat mieszkamy z mezem w Philadelphii odkad wylosowalismy zielona karte i zdecydowalismy sie na wyjazd. Nigdy sie nie dowiemy czy to byla sluszna decyzja poniewaz te dobre strony przyslania straszna tesknota za krajem i bliskimi.
Na szczescie ktos tam w gorze chyba nad nami czuwa poniewaz radzimy sobie i ukladamy zycie na nowo.
Teraz czekamy na upragnione dzidzi o ktore staralismy sie rok, troszke pomocy lekarskiej i jest. :)

Moje GG 7002364 jak ktos ma ochote - zapraszam
Pozdrawiam

reklama
sorry jak przesadziłam :) nie miałam niczego złego na myśli, tylko wyobraziłam sobie, że ktoś zwraca się do mnie Saba - tak wabiła się moja suczka, jeszcze za dziecięcych czasów... :)

Ale fajny wątek :)

No to kilka słów o mnie. Imię Joanna (wyjątkowo popularne w roczniku '75, przynajmniej 3 Asie w każdej klasie). Od września 2004 szczęśliwa mężatka. Obecnie oczekująca córeczki. Mieszkam w Bydgoszczy. Obecnie maniak komputerowy :) ze względu na zawód i ostatnie długie uziemienie w domu :).

Moje gg 825796 :)

asioczek ja z inowroclawia czyli niedaleko ;) w bydgoszczy studiowalam UWAGA:zootechnike ::)(ale jej nie skonczylam bo na 2 roku stwierdzilam ze glupio wybralam ;D
a mam pytanko gdzie mozna w bydgoszczy kupic niedrogie wozki

sylwia532 pisze:
asioczek ja z inowroclawia czyli niedaleko ;) w bydgoszczy studiowalam UWAGA:zootechnike ::)(ale jej nie skonczylam bo na 2 roku stwierdzilam ze glupio wybralam ;D
a mam pytanko gdzie mozna w bydgoszczy kupic niedrogie wozki

Czyzby ATR ??

A co do zakupu wózka polecałabym 3 miejsca, hurtownia na Szjnochy 6, Akpol na Gdańskiej - ale widzę, ze ten sam sklep i chyba ceny powinny byc u Ciebie http://www.swiatdziecka.pl/kontakt.html, no i 3 na ul Glinki lub Fordonskiej http://www.artykulydzieciece.pl/ do tego ostatniego radzę jednak naajpierw zadzwonic i potwierdzić cene, bo ceny nie zawsze sa takie jak w necie.

Z tego co wiem ceny wozkow w sklepach internetowych sa nizsze niz w sklepach bydgoskich.

OK Ja mam na imię Aga. Mam jeszcze :) 28 lat 2 psy 3 koty 2 paputy i męża i czekamy z niecierpliwością na naszego dzidziolka. Ukończyłam AGH w Krakowie ale nie pracuje w zawodzie - uczę angielskiego w Szkole średniej w Kętach z kąd pochodze i gdzie mieszkam wraz z mężem z którym ślub wzięłam w sierpniu 2004 roku a z którym jestem 11 lat :)

reklama
Do góry