reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

parę słów o nas:)

Czesc z rzadka sie odzywam ale czytam posty regularnie ::) i nieladnie tak sie nie przedstawic.Mam na imie Wioleta i 24 lat(w lipcu 25), pochodze z lubelszczyzny obecnie mieszkam w UK.Mojego Mariusza poznalam wlasnie tutaj na obczyznie z czego jestem bardzo szczesliwa i podwojnie szczesliwa ze juz niedlugo bede miala mozliwosc usciskania mojego malenstwa ;D (co prawda to jeszcze 3 tyg no ale juz blizej niz dalej).Date slubu mamy wyznaczona na 31 wrzesnia.

reklama
Catherinka, a byl juz wtedy nowy szpital i policja jak jeszcze mieszkalas w Sieradzu? BO jesli nie, to faktycznie sporo sie zmienilo :)
Mnie co rusz tam cos zaskakuje, sporo ostatnio bylo nowych inwestycji budowlanych, glownie sklepow, ale tez pobudowano nowe bloki w centrum i teraz w trakcie rozbudowy jest dworzec PKS, ten w samym centrum (to rozbudowa na naprawde duza skale, ale zima przerwala roboty, ciekawe jak to bedzie wygladalo po skonczeniu). No i oczywiscie markety- Kaufland, Champion i jeszcze jakis, ktorego nazwy nie pamietam.

Za to ja w Krakowie ostatnio bylam grubo ponad 10 lat temu :) I glownie pamietam stamtad pawie piora w Sukiennicach :)

Szpital był - mówisz o tym im. Wyszyńskiego? Ten, można powiedzieć na końcu Armii Krajowej? No i ten, co kilka lat teu był tam alarm bombowy i pełna ewakuacja - we wszystkich wiadomościach mówili. A policję pamiętam, że była gdzieś niedaleko niego, taki też duży budynek... ::) Dobrze pamiętam? :)

fioolka81 pisze:
Czesc z rzadka sie odzywam ale czytam posty regularnie ::) i nieladnie tak sie nie przedstawic.Mam na imie Wioleta i 24 lat(w lipcu 25), pochodze z lubelszczyzny obecnie mieszkam w UK.Mojego Mariusza poznalam wlasnie tutaj na obczyznie z czego jestem bardzo szczesliwa i podwojnie szczesliwa ze juz niedlugo bede miala mozliwosc usciskania mojego malenstwa ;D (co prawda to jeszcze 3 tyg no ale juz blizej niz dalej).Date slubu mamy wyznaczona na 31 wrzesnia.

Jak to milo poznac kogoś ze swoich stron. Ja też pochodzę z lubelszczyzny, ale od 6 lat kręcę się wokół Warszawy.Mam na imię Baśka mam 25 lat jestem mężatką od 25 grudnia 2004r. To nasza druga ciąża Trudno powiedzieć czy planowana czy nie po prostu nie uważaliśmy - pierwszą straciłam w 12 tyg.

fioolka81 pisze:
Czesc z rzadka sie odzywam ale czytam posty regularnie  ::) i nieladnie tak sie nie przedstawic.Mam na imie Wioleta i 24 lat(w lipcu 25), pochodze z lubelszczyzny obecnie mieszkam w UK.Mojego Mariusza poznalam wlasnie tutaj na obczyznie z czego jestem bardzo szczesliwa i podwojnie szczesliwa ze juz niedlugo bede miala mozliwosc usciskania mojego malenstwa  ;D (co prawda to jeszcze 3 tyg no ale juz blizej niz dalej).Date slubu mamy wyznaczona na 31 wrzesnia.

Fioolka a skad dokladnie pochodzisz z lubelszczyzny bo ja tez jestem z tamtych stron a konkretniej z Białej Podlaskiej. I mam jeszcze jedno pytanko gdzie przebywasz w UK? ja obecnie mieszkam w Manchesterze od pol roku i szczerze mowiac mamy zamiar z mezem troszeczke tutaj pobyc...
i widze jeszcze ze Bacia takze jest z lubelszczyzny ;D. ja mam na imie Marysia i takze skoncze juz niedlugo 25lat. (w sierpniu). mezatka jestem od lipca 2004 roku a dzidzia nie za bardzo byla planowana ale bardzo sie z jej powodu cieszymy i szczerze mowiac juz nie mozemy sie doczekac kiedy ja przytulimy :D

Fioolka81- a wrzesień nie ma 30 dni??? ;D

Ja też tego wątku wcześniej nie widziałam, więc nadrabiam zaległości :D
Mam na imię Kasia i w czerwcu skończę 35 lat. Od ponad 11 lat jestem szczęśliwą mężatką,
a od prawie 10 szczęśliwą mamą. Córka -Daria chodzi do 3 klasy. Obecnie mieszkam w Katowicach.
Pracuję w szkole- uczę młodsze dzieci (te z klas 1-3). Ostatnio prowadziłam klasę integracyjną.
Należę do tej grupy osób, które kochają swoja pracę.. ;D

i jak Was czesto odwiedzam ale rzedko cos pisze.jestem Agnieszka, pochodze z Cieszyna, tutaj tez mieszkam i za 10 dni koncze 27 lat.jestem mezatka od sierpnia 2003 roku.nasza dzidzia specjalnie nie byla planowana ale po cichu mielismy nadzieje ze sie pojawi tak na wiosne tego roku i jakos plany dzidzi zbiegly sie z naszymi ;)

reklama
No pięknie, kelts, i dopiero teraz przyznajesz się, że też jesteś z Cieszyna!!! Pozdrawiam krajankę!!! Gdzie rodzisz, w Cieszynie? Jak tak, to mam dla ciebie kilka dobrych rad, bo już to przeszłam ;) Napisz na priva, jeśli masz jakieś pytania!

Do góry