reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parę słów o nas:)

dziewczyny jak to jest....szczesliwa pisze ze rodzi 30 marca i jest w 14 tygodniu, a ja rodze 31 i jestem w 13...kto zle oblicza??

reklama
Ara, nie jestes w 13-tym tygodniu. Ty juz skonczylas 13 tygodni i wlasnie zaczelas 14-ty. Jestes w 14-tym tygodniu :)

anik 78 też tak myślę że kiesyś sami bez niczyjej łaski (teściowie są dobrze ustawieni) kupimy sobie własne mieszkanie na razie moi rodzice dorzucili nam się na nowe spore autko bo my i tak większość życia spędzamy w aucie :laugh: cały czas jesteśmy w rozjadach nasz 2 letni samochód ma zrobione 160 tys km a miesięczne autko już 8000 tys. km

ale kącik by też się przydał

powoli może się uda

Jesli lekarz ci powiedzial 20-tego wrzesnia ze to 12tg i 3 dni, to teraz byloby 13tg i 2 dni. Wiec roznica nieduza. 13 tg i 2 dni znacza, ze dwa dni temu skonczylas 13-ty tydzien i od dwu dni jestes w 14-tym tygodniu (ale go oczywiscie nie skonczylas).

Aniam pisze:
Jesli lekarz ci powiedzial 20-tego wrzesnia ze to 12tg i 3 dni, to teraz byloby 13tg i 2 dni. Wiec roznica nieduza. 13 tg i 2 dni znacza, ze dwa dni temu skonczylas 13-ty tydzien i od dwu dni jestes w 14-tym tygodniu (ale go oczywiscie nie skonczylas).

dzieki aniam...:D jak krowie na miedzy to od razu rozumiem :D ;)

pytia pisze:
Anik - świetna decyzja z kupnem działki! My właśnie kończymy budowę naszego domku, niebawem przeprowadzka :) Pięknie jest móc w niedzielę rano zjeść śniadanko na tarasie, pobawić się z dzidzią na trawniku i zapalić wieczorem w kominku :)
Pytia, zanim my postawimy nasz domek, to nasze maleństwo pewnie będzie dreptać do szkoły :), ale nie poddajemy się. Dzisiaj skończyliśmy już ogrodzenie (tanie i proste) i jesteśmy z siebie dumni :)

Anik!A zasadziliście już drzewko? Moim zdaniem to świetny zwyczaj- tym bardziej że będzie rosło razem z maluchem... Gratuluję ogrodzenia!!!

reklama
To akurat!! :) Ja też chciałabym, żebyśmy mieli juz chociaż ziemię, ale na to się nie zanosi w najbliższym czasie. Ale tak sobie myslę, że moje marzenia spełniają się (jedne szybciej, inne później, ale zawsze spełniają się) i też będziemy mieli kiedyś dom. Na razie do tego musimy kupić dywany ;)

Do góry