reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

a co do gratulacji to dostalas je na glownym.... Czy moge cie nazywac Szczesciara??? bo jednak nia jestes :D

reklama
Dzień dobry Dziewuszki! Jak się macie? Mnie dziś dopadły lekkie mdłości więc się cieszę, w końcu jakies konkretne oznaki ciąży ;D
A wiecie co jeszcze mam dziwnego? Straszliwie się pocę w nocy i tylko w nocy. Muszę się aż przebierac 2 razy w ciągu nocy, bo jestem po prostu mokrusieńka!! Coś okropnego, czy to się którejś z Was zdażyło?? Bo ja nie słyszałam jeszcze o takim objawie ciąży, a u mnie właśniwie jest niemalże jedynym.
Pozdrawiam!

Ojej..wczoraj nie moglam wejsc. Ale dziekuje wam bardzo za usmiechy:)

Kurcze..ja nie slyszalam o tym zeby tak strasznie sie pocic..
Gdyby to rowniez dzialo sie w dzien..to podejrzewalabym hormony..przeciez wiadomo ze one szaleja..a tak..
To moze poprostu...wiosna?

Mnie dzis bol glowy przesladuje..nie taki jak wczoraj ale zawsze:)

I jeszcze mam w planach przebieranie ciuchow..
To znaczy..wybranie w ktorych nioe bede chodzic itd..zawsze bardzo mi jest wielu rzeczy szkoda.. I jakos jednak nie umiem sortowac..
Ale wiecie?
Odkrylam w sobie nowa pasje:p
Lumpeksy:p
I super koszule ciązowa z H&M znalazlam:p
A w ogole..pochwale sie wam..
Bo ja kocham Indie i wszystko co z nimi zwiazane. I chyba jako nieliczna z Polek chodze w sari..co prawda nie w zime..ale chodze..
i odkrylam ostatnio wlasnie lumpeks..w ktorym mozna sari kupic..
Nawet na allegro sa za 150 zlotych..a tak..mam od razu z choli (ta bluzeczka)..I sie jaram..Bo dokupilam sobie sztuk 5 za 25 zlotych. W sumie..jak by nie bylo..to prawie 30 metrow materialu za tyle kasy.I jeszcze jakiego.Jedwab,kaszmir..Zyc nie umierac:p

Prosze was jeszcze o opinie:) I ta opinia bedzie sie wiazac z pewnego rodzaju...hmm..obietnica 8)
Chcialabym stworzyc..watek..gdzie bedziemy pokazywac nasze brzuszki..poczawszy od teraz..do 40 tygodnia..Bardzo podoba mi sie to u pazdziernikowych mam:)
Co wy na to?

Mihir sloneczko...H&M na stronce czy w sklepie? czy oni maja online sklep? bo ja nie moge sie doszukac :(

Niestety w sklepie..ale jest bardzo fajna..
Wydaje mi sie ze nie doszukasz sie strony H&M ale widzialam kiedys na allegro..To jest jeszcze bodajze H&M Mamma. Ale nie jestem pewna bo bluzka sie pierze.
Ty niestety (lub stety) daleko prawda?
NO pewnie ze chce:)Juz zakladam watek:)

Hej Dziewczyny! Ja tez mam wyznaczony termin na listopad - 30.11.06. Suwaczka jednak jeszcze nie wstawiam, bo tak naprawde nie wiem, co bedzie dalej. Moja pierwsza fasolke stracilam w grudniu 2005. Teraz jest niby 6 tydzien, ale niestety plamie. Strasznie sie boje, bo tak sie wlasnie zaczelo poprzednie poronienie. Bylam wczoraj u lekarza. Powiedzial, ze nie moze mi gwarantowac, ze ciaza jest prawidlowa, bo nie widac na USG bijacego serduszka. Poki co, jestem na zwolneiniu i leze i modle sie, aby wszystko bylo dobrze, bo strasznie mi zalezy na tym dzidziusiu...

reklama
Mila wstaw suwaczek i postaraj sie zrelaksowac...6 tydzien lekko wczesnie na ogladanie serduszka.... Trzymam kciuki.

Do góry