reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Panie na Dukanie - czyli zaczynamy odchudzanie :D

patrze po waszych suwaczkach i widze jak gonicie z utrata wagi a ja u siebie zauważyłam ze ile bym nie była na 2 fazie to juz i tak nie schudne wiecej niz do granicy 51-52. poprostu waga stoi i nie chce za cholere isc w dól.
jestem od poniedz juz na 3 fazie.
\ tylko strasznie sie boje o efekt jojo. niby pisza ze jak sie dobrze stosuje to nie bedzie ale ja stracilam dosc mało kg :mój organizm sie strasznie broni: i boje sie ze szybko mi to wróci z dnia na dzien.

reklama
filonka, nie obraz sie, ale zauwazam niepokojace podobienstwo miedzy tym co piszesz, a tym co pisala nieobecna juz bea. Kobieto, Twoj wskaznik BMI wskazuje, ze masz wiecej niz prawidlowa wage. Prawidłowa waga to BMI 18,5-24,9. Zeby nie bylo, ze wyssalam sobie te dane z palca, podaje strone, z ktorej zaczerpnelam dane: Jak sprawdzić, czy jestem za gruba? - Porady | abcanoreksja.pl

Filonka - tylko mi tu nie pisz, że chcesz mieć czwórkę z przodu:szok: 51-52 to idealna waga, co Twoje BMI potwierdza!! Nie szalej, bo a anoreksję wpadniesz. A jak Ci się brzuch nie podoba to zacznij ćwiczyć i go wciągać kiedy tylko pamiętasz - mycie podłóg zwykłą ścierą a nie na odwal się mopem duuuuuuużo daje i brzuch znika:tak:

Filonka - tylko mi tu nie pisz, że chcesz mieć czwórkę z przodu:szok: 51-52 to idealna waga, co Twoje BMI potwierdza!! Nie szalej, bo a anoreksję wpadniesz. A jak Ci się brzuch nie podoba to zacznij ćwiczyć i go wciągać kiedy tylko pamiętasz - mycie podłóg zwykłą ścierą a nie na odwal się mopem duuuuuuużo daje i brzuch znika:tak:

ale kolana bola ;-)

nie wiem czy robilyscie juz zur z przepisu, ktory podalam jakis czas temu. Goraco polecam, jest doskonaly!

zastanawiam sie czy na bazie tego zakwasu chleba nie wykombinowac...

wiedziałam ze nie wytrzymacie i mnie opieprzycie jeszcze na dodatek porównujac do bea...to juz lekka przesada.
a co do sprzatania mopem...hehe nie uzywam bo ja ztych dokladnych wiec szmatka idzie w ruch.
cwiczyc tez cwicze i ciagkle jestem aktywna fizycznie jak mało kto.
liczby swoje a wyglad swoje.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co z tego ze na wadze 52 jak wisi wszedzie do okola tłuszcz . i boczki i brzuch.
i nie chce miec 4 z przodu.:)
i z moja psychika na temat odchudzania tez jest wszystko oki.
jeszcze na głowe nie upadłam by wygladac jak wieszak.
dobra juz przestane pisac o czym kolweik bo widze ze jestem nie zrozumiana w pewnych kwestiach.

Filonka- ale 'pojechałaś' po bandzie... są tu dziewczyny, które naprawdę chcą coś dla siebie zrobić, bo mają kilka nadprogramowych kilogramów. Jeśli to nie tajemnica, to powiedz mi ile Ty masz w pasie, a ile w biodrach i przy jakim wzroście, bo Twoje BIM pokazuje, że jesteś na dolnej granicy normy, zaś na fotach widziałam, że dobrze wyglądasz... Może po ciąży nie bardzo akceptujesz siebie- brzuch- ale naprawdę nie masz się czym przejmować.

Z brzuchem nie chodzi o to, czy się jest aktywnym, czy nie, ale o jakość wykonywanych ćwiczeń, powinno sie je robić seriami i najmniejszy błąd w postawie powoduje brak efektu, ja bym poszła do jakiegos klubu fitnes po poradę :-)

reklama
Do góry