reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Panie na Dukanie - czyli zaczynamy odchudzanie :D

Zielna
moze Twoj Tata zna jeszcze lepsza dietę niz Dukan :)))
ja dzis troszke ciuchów kupiłam w nowym rozmiarze i mam super humor
uwielbiam Dukana :)))

reklama
Kwiatuszku nie ma to jak jak kupno nowych ciuszków, w nowym rozmiarze :-)

Pomału szykuję się do diety i przeglądałam allegro wpisując hasło dukan. I jestem w szoku, ludzie sprzedają nawet gotowe potrawy. To już szczyt lenistwa. Wychodzi ponad 20 zł za np. 2 naleśniki. Śmieszne
Ale są też otręby w paczkach 2 kg. OTRĘBY OWSIANE BIO 2000 g dieta Dukana 2 kg KURIER (1449673375) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Co o tym sądzicie? Czy to się opłaca? Bo jakoś nie wyobrażam sobie ciągle biegać do sklepu po małą paczuszkę.

no naprawde super sie czuje
mam kilka nowych bluzeczek- wszystkei 38 (jak ja tesknilam za tym rozmiarem.... :*)
no i mam tez nowe dżinsy bo wszystkei stare juz ostro poluzowane
mialam czekac z zakupami az schudne do konca no al enei mogla sie opanowac
tym bardziej ze dostalam urodzinowy zastrzyk gotowki od mamy :)
Maonka
wbrew pozorom te paczuszki nie koncza sie az tak szybko
ja mam jedna gdzies okolo na 2 tygodnie
no ale jak mozna kupic 2 kg to czmeu nie? i tak sie zje :)
a odstawiasz juz Ale?

Ostatnia edycja:
nie pamietam jaka jest cena otrebow w malych paczuszkach, ale te wielkie na pewno wychodza taniej.

kurcze, tez nie moge sie doczekac nowych zakupow, ale czekam z nimi do konca pobytu w polandzie. Raz, ze mam nadzieje schudnac - mysle, ze do 36 uda mi sie dobic, no chyba ze sie w cholere zalame... Dwa, ze chce kupic sobie jakies sliczne sukienki letnie, w polandzie wybor ze hoho, a ceny duzo duuuuuzo nizsze niz w mex.

Kwiatek też tęsknię do 38. Kiedy to było....
Alicji jeszcze nie odstawiam, dopiero po roczku. Oczywiście powyjadamy wszelkie pyszności z imprezki i dopiero dieta. Mąż razem ze mną przechodzi będzie się odchudzać (a ma z czego), więc będzie łatwiej. A do kwietnia będziemy sobie próbować różne potrawy i zaopatrzymy się w odpowiednie składniki.

Zielna
moze Twoj Tata zna jeszcze lepsza dietę niz Dukan :))))
Pani Zielna ;-) to zamówię przez internet ;-)

a ja juz nie moge doczekac sie stabilizacji wagi i zaczac 3 faze. bo ta waga wciaz mi sie waha i to dziwne ze nawet o ok 1 kg.
a prowadze metode 1/1.
nie cwicze wg W6 tylko poprostu robie brzuszki codziennie i jakies inne cw na talie.
ja wiem ze juz mało waze ale po tkance tłuszczowej na brzuchu i boczkach tego nie widac...wiec trwam wiernie w 2 fazie.

widze ze Wam równiez pieknie waga leci w dól. wiec dalej 3mam kciuki.

filonka zrobisz jak uważasz ale ja bym przeszła w III fazę i ustabilizowała wagę a ćwiczenia utrzymała. Tu może nie o tłuszcz chodzić a jak zrzucisz za dużo to zaczną pojawiać się problemy. Lepiej ustablilizować to co jest poćwiczyć przez dłuższy czas i wrazie dalszego braku poprawy znowu przejść do II fazy...

filonka zrobisz jak uważasz ale ja bym przeszła w III fazę i ustabilizowała wagę a ćwiczenia utrzymała. Tu może nie o tłuszcz chodzić a jak zrzucisz za dużo to zaczną pojawiać się problemy. Lepiej ustablilizować to co jest poćwiczyć przez dłuższy czas i wrazie dalszego braku poprawy znowu przejść do II fazy...
popieram !!!!

reklama
Do góry