reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Panie na Dukanie - czyli zaczynamy odchudzanie :D

Filonka ja wyczytałam, że można 2-3 kromki dziennie.
Ja mam dziś 5 dzień bez warzyw i czuję się zdecydowanie lepiej niż po pierwszych pięciu, chyba organizm się przystosowuje.
Wszyscy mi mówią, że bardzo na buzi schudłam, kurczę zmarchy mi się zaraz porobią:baffled:
Dziś rano nie wytrzymałam i się zważyłam i od poniedziałku 400 g mniej, generalnie chudnę ok 1 kg tygodniowo, odpowiada mi takie tempo

reklama
katik- grarki ogromne za sukces/
dziewczyny mam pytanie to juz moj 3 dzien diety 1 fazy. upieklam ten chlebek i ile moge go zjesc na dzien(niby 2 yyzki otrab na dobe) to ile moge tego jesc.
a i nie wiem a;e jem czesto i rózne dozwolone rzeczy a teraz własnie sie czuje ze jest mi slabo...czy to normalne?ciezka jest dla mnie ta pierwsza faza.
a robilas test?
zrób go zebys wiedziala ile dni ma trwac u Ciebie faza uderzeniowa
u mnie trwala 3 dni
jak bedziesz miala tak samo to jutro bedziesz mogla juz jesc warzywa
The Dukan Diet: Diets for Quick Weight Loss, Diet menus to help you lose weight

Ja sie wlasnie Filoko zastanawiam czemu tyle dni jestes na uderzeniowej, przeciez przy Ty masz tylko pol kilo do stracenia ;D

No, a ja dzis zwazylam sie rankiem i mam 76kg w ubraniu, w sensie spodnie, t´shirt i buty. bez tego badziewia pewnie mam 74kg, wiec nawet jesli waga mi stoi, jest OK. Kamien z serca mi spadl.

A ja mam takie nerwy od 2 dni, że na jedzenie nie mogę patrzeć i pewnie niebawem piątkę z przodu powitam..
Nikomu jednak takiej diety nie polecam..

kwiatek wyslalm ci pw ale juz zakumalam ze moja waga jest ok , i ze chyba nie musz e sie odchudzac. bo musze zmienic suwaczek ja waze 55kg. kupilam nowa wage tamta oszukiwala.
tyle ze ja chce schudnac z brzucha. wiec nie wiem czy bede iala ten wykres czy nie pomoz

odpisalam Ci na priv ale tak teraz mysle ze moze Ty sie rzeczywiscie nie kwalifikujesz na ta diete bo masz dobra wage i dlatego Ci wykres nie wyskoczyl
zeby sie o tym przekonac zrob test jeszcze raz i wpisz ze wazysz wiecej
jak Ci wyskoczy wykres to znaczy ze o to chodzilo
a na brzuch pozostaja cwiczenia
no. aerobiczna 6 Weidera
probowalas kiedys?
po tym ma sie podobno "kaloryferek"
ja mialam cwiczyc ale ze wzgledu na ta diete zaczne dopiero w 3 fazie ta szóśtkę

nic to nie dalo dalej to samo.
a tychcwiczen nie probowalam. ja w domku tylko robie dziennie 90 brzuzków, i do tego sopacer 30 -60 min.

a i teraz probowalam zmienic suwaczek to wyskakuje mi ze zly login---zwarjuje ...a zapisalam sobie.
.... a czy mi pokazalo czy nie to i tak postosuje ta diete
dzieki za troske i pomoc kwiatus :)

Ostatnia edycja:
Filonka
spoko jak masz jakies pytania to wal smialo

ja mam lekki dół bo od 6 dni moja waga rosla i spadala ale caly czas nie schodzi nizej niz 6 dni temu
kurde
szczerze mowiac myslalam ze takie kryzysy to sa troche pozniej a nie juz w drugim tygodniu diety
jak jutro waga nie poleci w dol- bedzie oznaczac ze przez caly tydzien nie schudlam ani grama :(((((((((((((

reklama
Filonka
spoko jak masz jakies pytania to wal smialo

ja mam lekki dół bo od 6 dni moja waga rosla i spadala ale caly czas nie schodzi nizej niz 6 dni temu
kurde
szczerze mowiac myslalam ze takie kryzysy to sa troche pozniej a nie juz w drugim tygodniu diety
jak jutro waga nie poleci w dol- bedzie oznaczac ze przez caly tydzien nie schudlam ani grama :(((((((((((((

kwiatek...czytałas to co wkleiłam wczesniej??? Twój organizm walczy, napewno chudniesz, nie przejmuj się zastojami lub zwyżakmi...to normalne. Zmierz się i porównaj po jakims czasie wymiary, zobaczysz ze chudniesz. zastoje moga utrzymywac się nawet do 3 tyg, i nie oznacza to,że nie chudniesz. Spokojnie. Ja dzisiaj tez miałam zwyżke 0,2kg, ale widze ,ze taka jakas lzejsza jestem. Poźniej jak ruszy, to aż sama sie zdziwisz:-)

Do góry