reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Panie na Dukanie - czyli zaczynamy odchudzanie :D

Kwiatek, bez mazania mi tu :-)
Ja tez mam zwyzke, po wczorajszych jarzynkach... i szostka z przodu sie zmyla znow wrrrrrrrr

reklama
kwiatek jak pisze wronia - głowa do góry . wszystko jest ok.
katik=wroci szybciutko...

a wy sie wazycie rano zaraz po wstaniu ze snu ? bo ja tak własnie sie waze jeszcze przed śniad.
nigdy wczesniej nie chodzilam tyle siku co na tej diecie, nawet w ciązy.

kwiatek jak pisze wronia - głowa do góry . wszystko jest ok.
katik=wroci szybciutko...

a wy sie wazycie rano zaraz po wstaniu ze snu ? bo ja tak własnie sie waze jeszcze przed śniad.
nigdy wczesniej nie chodzilam tyle siku co na tej diecie, nawet w ciązy.

Tak. Najlepiej wazyc się zawsze o tej samej porze czyli rano po siusiu jeszcze na czczo;-)

Wronka ja sie wczoraj nawpieprzalam rafaello, robilam drugi raz i wyszly lepsze niz za pierwszym... tym oto sposobem zjadlam wczoraj 3/4 porcji, a dzis z rana dokonczylam.
A potem sie dziwie, ze waga idzie w gore hehe

Wronka ja sie wczoraj nawpieprzalam rafaello, robilam drugi raz i wyszly lepsze niz za pierwszym... tym oto sposobem zjadlam wczoraj 3/4 porcji, a dzis z rana dokonczylam.

eeee tam, przeciez cos sie Nam od zycia nalezy hehehehe, waga i tak spadnie, przynajmniej organizm ma z czym walczyc:-)

A tak w ogóle....caluski dla kochanej Polinki z okazji 10 m-cy:-)

kwiatek...czytałas to co wkleiłam wczesniej??? Twój organizm walczy, napewno chudniesz, nie przejmuj się zastojami lub zwyżakmi...to normalne. Zmierz się i porównaj po jakims czasie wymiary, zobaczysz ze chudniesz. zastoje moga utrzymywac się nawet do 3 tyg, i nie oznacza to,że nie chudniesz. Spokojnie. Ja dzisiaj tez miałam zwyżke 0,2kg, ale widze ,ze taka jakas lzejsza jestem. Poźniej jak ruszy, to aż sama sie zdziwisz:-)
czytalam Twój post
jest bardzo pocieszajacy
tylko ze ja sobie to wyobrazalam troche inaczej, myslalam ze to kilko w tygodniu to zawsze zleci a ten zastoj pozniej nastapi a nie w drugim tygodniu
no ale juz rozumiem ze tak ma byc
i tego sie bede trzymac
organizm chyba broni tluszczyku :)
dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia

Tak. Najlepiej wazyc się zawsze o tej samej porze czyli rano po siusiu jeszcze na czczo;-)
ja tez tak sie waze
zawsze kolo 7 rano, naczczo, po wysiusianiu, w pizamie

mi ten sernik na mokro zasmakowal tylko ze robie sobie do niego polewe czekoladowa
i jem na cieplo z mikrofali :) mniam

no i pizza tez jest super na sniadanie zamaist chleba otrebowego

czytalam Twój post
jest bardzo pocieszajacy
tylko ze ja sobie to wyobrazalam troche inaczej, myslalam ze to kilko w tygodniu to zawsze zleci a ten zastoj pozniej nastapi a nie w drugim tygodniu
no ale juz rozumiem ze tak ma byc
i tego sie bede trzymac
organizm chyba broni tluszczyku :)
dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia

ja tez tak sie waze
zawsze kolo 7 rano, naczczo, po wysiusianiu, w pizamie

ja mniej więcej tak samo, ale nago....wciskam sobie,że bez pizamy mniej bedzie hehehehe

reklama
Do góry