reklama
filonka
Fanka BB :)
kwiatek jak pisze wronia - głowa do góry . wszystko jest ok.
katik=wroci szybciutko...
a wy sie wazycie rano zaraz po wstaniu ze snu ? bo ja tak własnie sie waze jeszcze przed śniad.
nigdy wczesniej nie chodzilam tyle siku co na tej diecie, nawet w ciązy.
a wy sie wazycie rano zaraz po wstaniu ze snu ? bo ja tak własnie sie waze jeszcze przed śniad.
kwiatek jak pisze wronia - głowa do góry . wszystko jest ok.
Tak. Najlepiej wazyc się zawsze o tej samej porze czyli rano po siusiu jeszcze na czczo;-)
Wronka ja sie wczoraj nawpieprzalam rafaello, robilam drugi raz i wyszly lepsze niz za pierwszym... tym oto sposobem zjadlam wczoraj 3/4 porcji, a dzis z rana dokonczylam.
A potem sie dziwie, ze waga idzie w gore hehe
eeee tam, przeciez cos sie Nam od zycia nalezy hehehehe, waga i tak spadnie, przynajmniej organizm ma z czym walczyc:-)
A tak w ogóle....caluski dla kochanej Polinki z okazji 10 m-cy:-)
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
czytalam Twój postkwiatek...czytałas to co wkleiłam wczesniej??? Twój organizm walczy, napewno chudniesz, nie przejmuj się zastojami lub zwyżakmi...to normalne. Zmierz się i porównaj po jakims czasie wymiary, zobaczysz ze chudniesz. zastoje moga utrzymywac się nawet do 3 tyg, i nie oznacza to,że nie chudniesz. Spokojnie. Ja dzisiaj tez miałam zwyżke 0,2kg, ale widze ,ze taka jakas lzejsza jestem. Poźniej jak ruszy, to aż sama sie zdziwisz:-)
jest bardzo pocieszajacy
tylko ze ja sobie to wyobrazalam troche inaczej, myslalam ze to kilko w tygodniu to zawsze zleci a ten zastoj pozniej nastapi a nie w drugim tygodniu
no ale juz rozumiem ze tak ma byc
i tego sie bede trzymac
organizm chyba broni tluszczyku
dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia
ja tez tak sie wazeTak. Najlepiej wazyc się zawsze o tej samej porze czyli rano po siusiu jeszcze na czczo;-)
zawsze kolo 7 rano, naczczo, po wysiusianiu, w pizamie
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
mi ten sernik na mokro zasmakowal tylko ze robie sobie do niego polewe czekoladowaWronka ja sie wczoraj nawpieprzalam rafaello, robilam drugi raz i wyszly lepsze niz za pierwszym... tym oto sposobem zjadlam wczoraj 3/4 porcji, a dzis z rana dokonczylam.
A potem sie dziwie, ze waga idzie w gore hehe
i jem na cieplo z mikrofali mniam
no i pizza tez jest super na sniadanie zamaist chleba otrebowego
czytalam Twój post
jest bardzo pocieszajacy
tylko ze ja sobie to wyobrazalam troche inaczej, myslalam ze to kilko w tygodniu to zawsze zleci a ten zastoj pozniej nastapi a nie w drugim tygodniu
no ale juz rozumiem ze tak ma byc
i tego sie bede trzymac
organizm chyba broni tluszczyku
dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia
ja tez tak sie waze
zawsze kolo 7 rano, naczczo, po wysiusianiu, w pizamie
ja mniej więcej tak samo, ale nago....wciskam sobie,że bez pizamy mniej bedzie hehehehe
reklama
filonka
Fanka BB :)
ja mniej więcej tak samo, ale nago....wciskam sobie,że bez pizamy mniej bedzie hehehehe
Podziel się: