reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Panie na Dukanie - czyli zaczynamy odchudzanie :D

kurde KAtik az mi łzy w oczach stanely z Twojego szczescia
pewnei dlatego ze wyobrazilam sobie jakbym sie czula gdybym tak jak Ty pokonala pewnien milowy krok
na Twoim przykladzie widac ze ta dieta ma sens
wielki sens
dlatego sie nie poddam
a co tam
z dukanowa pizza i sernikiem ktore dzis upieklam bedzie mi na pewno latwiej sie nie poddac :)))))))
grunt to isc na przod
GRATULUJE KATIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dokładnie tak...nie poddamy sie ;-), ja to juz w ogóle będę walczyc i walczyc jak Wy juz będziecie utrwalac, ale co tam, mam nadzieje,że beziecie mi dopingowac :-). Do wakacji napewno bedę laska z 5 z przodu:-). Nie ma innej opcji:-)

reklama
BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Katik!!!

Kwiatek, ja tez nie zmieniam suwaka. Jesli zaznaczylabym na nim wzrost wagi, na bank zezarlabym te czekolady, ktore w szafce leza. a tak, to udaje, ze nie wiem, ze mi waga skoczyla.

Dzien dobry, szosteczko witam Cie :-D
Tak dawno sie nie widzialysmy:-) ;-)

ide spać albo kawę dożylnie bo od 10 minut próbuje się zorientować KTO to jest Szosteczka...
ale w końcu mój jedyny elektron w mózgu przekroczył pewną prędkość i zderzył się sam ze soba i zajażyłam!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

KATIK ogromne gratulacje!

Oj Aga nie jest w tym samotna, ja też najpierw cofnęłam się dwie strony, żeby zobaczyć kogo Katik tak radośnie wita

Dzieki dziewczyny...
Kwiatus , dokladnie jest jak napisalas. Takie "sukcesy" naprawde motywuja!!!!

reklama
katik- grarki ogromne za sukces/
dziewczyny mam pytanie to juz moj 3 dzien diety 1 fazy. upieklam ten chlebek i ile moge go zjesc na dzien(niby 2 yyzki otrab na dobe) to ile moge tego jesc.
a i nie wiem a;e jem czesto i rózne dozwolone rzeczy a teraz własnie sie czuje ze jest mi slabo...czy to normalne?ciezka jest dla mnie ta pierwsza faza.

Do góry