reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
dziekiKwiatkowa zrób print screena wrzuć go do painta i zapisz jako jpg. i wtedy możesz to wstawic jako obraz tu na forum
tylko ze ja niekumata jestem
nacisnelam ten printscreen
i nie wiem teraz gdzie to sie zapisalo
w co wejsc zeby znalezc ten obraZ?
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Kwiatoslawa idzie jak burza :-)
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
a ja tu tylko czytam bo nic dla mnie- ja chuda jak badyl i chętnie przyjme zbędne kilosy
Trzymam kciuki za wszystkie dukanki- powiem Wam że moja kumpela z pracy schudla na tej diecie strasznie- nie chce sklamac ale chyba w rok około 25 kg - wyglada jak inna babka...
kwaitek jak zrobilas printskrena to otwórz painta i zrób ctrv lub wklej i vualla
Trzymam kciuki za wszystkie dukanki- powiem Wam że moja kumpela z pracy schudla na tej diecie strasznie- nie chce sklamac ale chyba w rok około 25 kg - wyglada jak inna babka...
kwaitek jak zrobilas printskrena to otwórz painta i zrób ctrv lub wklej i vualla
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja tu też tylko podczytuje i dopinguje was dziewczyny
Kamisia ja widzę że my mamy wspólnego znacznie więcej niż dzieci w kwietniu 2010... ja też badylasta jestem i chętnie trochę zbędnych kilogramów bym przyjęła ;-) ważę niespełna 52 kg a chciałabym 55 ważyc...
Kamisia ja widzę że my mamy wspólnego znacznie więcej niż dzieci w kwietniu 2010... ja też badylasta jestem i chętnie trochę zbędnych kilogramów bym przyjęła ;-) ważę niespełna 52 kg a chciałabym 55 ważyc...
Podziel się: