reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Panie na Dukanie - czyli zaczynamy odchudzanie :D

Ja kocham warzywa ale i tak lecę 5/5, mam nadzieję że dam radę.
Odwalę te 5 dni P i potem 5 dni warzywnej rozpusty. Teraz byle do czwartku

reklama
jak tak się na te Wasze dietowe suwaczki patrzy to można się wkręcić i też się od razu mniej ważyć chce.

Suwaczek Kwiatuszka - imponujący!

Trzymam za Was kciuki!!

Kwiatus potem wlaczasz Paint, badz inny program graficzny,i tak klikasz wklej.
Pojawi sie Twoj wykres, zmniejsz go czy co tam mu potrzeba, i gotowe.

a ja tu tylko czytam bo nic dla mnie- ja chuda jak badyl i chętnie przyjme zbędne kilosy :)
Trzymam kciuki za wszystkie dukanki- powiem Wam że moja kumpela z pracy schudla na tej diecie strasznie- nie chce sklamac ale chyba w rok około 25 kg - wyglada jak inna babka...
kwaitek jak zrobilas printskrena to otwórz painta i zrób ctrv lub wklej i vualla

dziewczynki, ja też tutaj podczytuję i powiem Wam, że jestem baaaaaardzo z Was dumna ! Suwaczki macie cudowne i tak trzymajcie ! Dacie radę !

No to mi sie udalo :)
dzieki za wskazówki
tak leci mniej wiecej moja waga:
waga kwaiatka.png
co dzień warzywny to w górę
zastanawiam sie czy nie przejsc na to 5/5 jesli ma to w czyms pomoc

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tu też tylko podczytuje i dopinguje was dziewczyny
Kamisia ja widzę że my mamy wspólnego znacznie więcej niż dzieci w kwietniu 2010... ja też badylasta jestem i chętnie trochę zbędnych kilogramów bym przyjęła ;-) ważę niespełna 52 kg a chciałabym 55 ważyc...

Do góry