reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Panie na Dukanie - czyli zaczynamy odchudzanie :D

na weekend nastepny zarzyczyłam sobie zrazy takie z wołowiny z środku boczek , pieczarki i ogórek mniam ..
Może Cię skusze he he :)

Takie cudo mam w zamrazarce, bylo w te sobote i za duzo wyszlo, to zamrozilismy na zaske... tylko w srodeczku cebula zamiast pieczarki :-) bardzo smaczne, nie powiem :-)

reklama
Takie cudo mam w zamrazarce, bylo w te sobote i za duzo wyszlo, to zamrozilismy na zaske... tylko w srodeczku cebula zamiast pieczarki :-) bardzo smaczne, nie powiem :-)

hehe widzę że gust jedzeniowy to mamy podobny , bo i mleczko ptasie lubisz jak ja .. Może nas laski nie zabiją ze na dietowym im tu o takich rzeczach piszemy

Ja ptasiego mleczka nienawidze, normalnie az mnie mdli na sama mysl. Zrazy nie robia na mnie wrazenia, wspomniane wczesniej golabki jak na moj gust sa ohydne. Ja Was nie zabije hehe. A u nas dzis fajitas. Pycha!

Dziewczyny - mój M. wymiękł i po Dukanie. Dzisiaj o 12.00 tak koszmarnie się poczuł, że prawie padł, a na 14.00 był z mecenasem umówiony, więc musiał być na chodzie. Dodatkowo nie mógł się na niczym skupić, wciąż chodził senny i sam się na siebie wkurzał. No i odkąd jest na tej diecie to się budzi ciągle z bólem głowy. Dzisiaj zjadł 3 delicje i od razu wszystko wróciło do normy:szok:
Wg niego nie można tak z dnia na dzień odstawić cukru, skoro się go dużo organizmowi dostarczało (M. poziom cukru miał zawsze wysoki, kontroluje go bo po tacie ma skłonność do cukrzycy).
Nie wiem.. może to był jakiś kryzys, którego M. nie przetrwał, ale sama też odkąd się dietujemy nie czuję się najlepiej. Teściowa stwierdziła, że zmizerniałam na buzi, nie wysypiam się, ciągle jakaś taka otumaniona jestem i mogłabym wiecznie spać.
Postanowiłam, że będziemy jeść mądrze, ale chociaż kisiel będę ze słodkości wcinać.

Elvie - bardzo mozliwe, ze to efekty uboczne diety. Ja 3 dnia rano zemdlalam jak zeszlam Poli robic mleko.

Dukan nie jest dla kazdego, to pewne. Ja od poczatku czulam sie wysmienicie, choc wczoraj przed poludniem na zakupach poczulam sie kiepsko. Chwycilam po wode i natychmiast mi sie poprawilo. Zobaczymy jak bedzie dalej.

reklama
Kurcze przed taką dietą to chyba się powinno jakieś badania robić bo jak ktoś ma probelmy jakieś a może o tym nie wiedzieć to sobie może tylko narobić problemów . A po ciązy też wiadomo organizm i tak jest zwariowany
Na pewno powinno się robić! Idąc do dietetyka po poradę w sprawie schudnięcia po pierwsze robi badania, albo każe przyjść z badaniami!

Do góry