reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Panie na Dukanie - czyli zaczynamy odchudzanie :D

Sandra, Twoje zdrowie, Twoje zycie i nic mi do tego, ale szkoda mi Twojego synka... Kobieto, jestes na glodowce, ktorej nie poprzedzilas konsultacja z lekarzem i w dodatku przeciagnelas ja juz o kilka dni dluzej. Zastanow sie co robisz, dzieci potrzebuja rodzicow.

reklama
Kawał zasłyszany dzisiaj Wam napiszę, skoro to wątek o odchudzaniu;-)

Szkoła teatralno-baletowa, aula pełna studentów. Wchodzi wykładowca i mówi :

- Na zakończenie semestru będziemy wystawiać "Jezioro Łabędzie" - szukam chętnych do zagrania..

Zgłasza się mega gruby koleś, 160 kg żywej wagi i mówi:

- Ja mogę zagrać jezioro ;)

Elvie
dobry ten kawal :-) a suwaczki wagowe łądne są na Dieta.pl | wszystko o odchudzaniu, nadwadze, otyłości, kaloriach, przepisach

Zielona
dzieki za przepisy
moj maz jak dzielny rycerz zdobyl dzis dla mnie skrobie kukurydziana bo mialam make a to podono cos innego i maki nie mozna
skrobia jest biala a maka jest zolta
no i wreszcie bede mogla sobie zrobic nalesniczki z serem lub szpinakiem
i jakies placuszki bez otrebow
otreby wsune z jogurtem a placuszki z ta skrobia
myslalam tez by udusic sobie kurczaka z cebulka i curry i zagescic sosik ta skrobia
orientujecie sie czy mozna ta skrobie w dni PP?
jak macie jakies sprawdzone przepisy ze skrobia to sie podzielcie

jakim systemem lecicie w fazie naprzemiennej 1+1, 3+3 czy 5+5? ja to pierwsze

reklama
Kwiatek z maka kukurydziana jest tak, ze odrobinke mozna. Wazne, zeby nie przesadzic. Mysle, ze skrobie mozna w kazdy dzien.
Ja lece do konca miesiaca systemem 5/5, a po przyjezdzie do Polski przejde na 1/1 - bede sie opychac co drugi dzien kiszonkami :-D

Do góry