reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Panie na Dukanie - czyli zaczynamy odchudzanie :D

Ta .. bo ja nie mam czasu na takie rzeczy . U mnie kuchci mąż dziś mi zrobił cały gar gołabków . Dziś się juz z Szymkiem objadłam i jutro też zjemy . kocham gołabki

Chorba... gołąbki... zapomniałam... dobra juz wiem co mi mają zapodać, jak w pt z delegacji wrócę :-) dzięki :-)

reklama
Elvie tak samo robię bułeczki (tzn P robi, bo ja niecierpię babrać się w takich rzeczach:baffled:) tylko bez cynamonu i słodzika.
U nas plan na fazę ataku osiągnięty - u mnie 1 kg u P 1,5kg. Chociaż u mnie pewnie byłoby więcej gdyby nie mega zatwardzenie (4dni:szok::szok:), no nic od dziś warzywka, może po brokułach mnie ruszy.
Dłużej na samych proteinach bym nie pociągnęła, wczoraj już zaczęłam się marnie czuć, było mi trochę słabo, sennie, bolała mnie głowa.
Super było warzywka do śniadania zjeść:-)

ja tez niespecjalnie sie czuje na tej diecie
jakas taka przymulona glowa mnie boli
brzuch tez
wczoraj troche tego fileta w przyprawie gyros zjadlam i normalnie calyw ieczor czulam jak moje jelita z tym miechem walcza
bylam caly czas najedzona ale brzch mnie bolal
dzis ostatni dzien ataku
jutro wymarzone warzywka
zrobie sobie salatke z czerwonej kapusty, warzywa na patelnie na obiad do rybki
i moze zupke brokulowa

dzis jem rybe zapiekana w sosie jajeczn0-jogurtowym
ech tak by sie do tego chocby por przydal
no nic jakos do jutra musze wytrzymac
waga mi spada ale po malutku
bez dukana schudlam 2 kg
na Dukanie na razie 0,8 kg
dzis ostatni dzien uderzeniowki wedlug testu Dukana powinnam do jutra zgubic lacznie w tej fazie 1,1 kg
czyli 0,3 dzis powinnam zgubic, mysle ze sie uda no i czekamy co dalej
Bosze
jak ja do czerwca na tej diecie wyrobie

A gdzie kupujecie skrobię kukurydzianą, bo to chyba jeden z ważniejszych składników tej diety. Chciałabym wypróbować różne dukanowe potrawy i od kwietnia przejść na dietę, jednak nie mogę dostać skrobi.

a ja dziewczyny was posluhalam co do jedzenia ... troche podjadam... bo moj tz chory, maly goraczke mial i tez nie wiem dlaczego bo zeby mu wyszly i jak na razie nie widac wiecej (ma 5) ale placze czaasami i wpycha raczki do buzi i sprawdzam a tam nic... i albo kolejne mu ida albo chorubsko go bierze... ale na szczescie je normalnie... na gorczke podaje ibum i jest ok... i tak przez tych moich chlopakow musialam tez cos zjesc bo biegam p[rzy nich a sil brakowalo...

tak wiec przyznaje sie bez bicia : MIALYSIE RACJE :)

dzisiaj na wadze bylo 62 ale czekam do czwartku i dodam do suwaczka... ja to chce tk jak pisalam 5 zobaczyc...

ZIELONA - gratulacje :) ja to mam szczescie ze moj tz nie lubi slodyczy bo byl sie zaalamala jakby czekoladki jadl przy mnie :) hihihi

A gdzie kupujecie skrobię kukurydzianą, bo to chyba jeden z ważniejszych składników tej diety. Chciałabym wypróbować różne dukanowe potrawy i od kwietnia przejść na dietę, jednak nie mogę dostać skrobi.

real, tesco, kaufland itp... wieksze markety, jakies delikatesy albo tak jak juz bylo napisane sklep ze zrowa zywnoscia...

Szukałam tylko w kaufie, ale nie było. Widziałam też na allegro, ale trochę strach kupować. Przejdę się do sklepu ze zdrową żywnością w takim razie.

reklama
Do góry