reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Panie na Dukanie - czyli zaczynamy odchudzanie :D

Kwiatuszku - powodzenia!

Sandra - dobrze, że cokolwiek innego zjadłaś, bo za każdym razem jak widzę cytryny to o Tobie myślę..

magda ciosek - widzę, że mamy podobne plany, ja też obecnie 63kg, ale chcę 57,5kg. Dukan ze względu na karmienie odpada, ale swoimi sposobami walczę. Powodzenia!!

reklama
Zielona
zważ sie kobieto bom ciekawa Twych efektow
Magda Ciosek
a Ty nie robisz suwaczka?
Elvie
zdecydowanie wiecej sexu i powinno byc dobrze ;)
Aniam
link do testu:
http://www.dukandiet.co.uk
ja na fazie naprzemiennej mam byc do 15 marca wtedy mam juz osiagnac swoja wage (Dukan uwaza ze nie powinnam byc chudsza niz 58,9 bo taka bedzie moja optymalna waga
ja tam chce przynajmiej do 58 dojsc i niech mu bedzie ze juz nie mniej
potem do 12 czerwca dieta stabilizacyjna ale wtedy mozna juz sobie troszke pozwalac, owocki, pieczywko, nie bedzie tak zle byle dotrwac

ja sie tylko zastanawiam co ja na zjezdzie bede jesc za tydzien od rana do wieczora przez dwa dni?
jak ja miecho na zajecia wezme?
serek wiejski ewentualnie ale na caly dzien?
macie jakis pomysl?

Z ciekawości zrobiłam i wyszło mi, że faza ataku 2 dni, do 11.01., potem 23 dni fazy utraty wagi i 33 dni stabilizacji, koniec 08.03.2010r. No i proponuje mi schudnąć tylko 2,6kg, a ja zamierzam 5.

A Wy zaznaczałyście, że zależy Wam na szybkiej utracie wagi czy wolnej? Ja zaznaczyłam, że szybkiej to może dlatego mi tak mało wyznaczył.

mi tez Dukan pozwala schudnac mniej niz bym chciala
kaze mi wazyc 58,9 a ja chce 58 max
bardzo szybko Ci ta dieta wyszla Elvie
ja bym sie nie wahala jej przeprowadzic jakby to mialo tak szybko trwac
ja dopiero w czerwcu bede mogla odetchnac

Kwiatuszku - żeby schudnąć niecałe 3kg to ja nie potrzebuje ekstra diety, wystarczy więcej ruchu (bo od porodu nic regularnie nie robiłam, a teraz ćwiczę) i picie wody, które w moim przypadku kuleje potwornie, bo potrafię przez cały dzień tylko 0,5l wypić a od tygodnia się pilnuję, by wypijać 1,5-2l.

Mojemu M. wyszło aż do 8 września:szok:

Kwiatek, jesli jutro pojde do jakiegos sklepu z waga, to sie zwaze :-)

Do nas wreszcie dotarla paczka, ktora miala dotrzec miesiac temu, a tam pierniczki, czekolada, orzeszki i halva... Normalnie mnie poskreca chyba. Jesli nie schudlam to chyba zrobie sobie przerwe, nawpieprzam sie slodkosci, a pozniej wroce na D. haha

reklama
Zielona - no to trzymam kciuki za to, abyś jednak schudła;-) A słodycze zawsze możesz mieć dla gości:-D

Upiekłam dzisiaj bułki Dukana na śniadanie, tylko nie na chudym a na tłustym twarogu, bo chudego w domu nie miałam. Jakoś słabo urosły.
Mnie i M. smakowały, teść zjadł bez słowa, a teściowa oczywiście dodałaby drożdży;-)

Sernik Dukana mnie zaintrygował - piekła któraś?

Do góry