reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Panie na Dukanie - czyli zaczynamy odchudzanie :D

reklama
Sandra- to nie jest dieta, tylko głodówka oczyszczająca. Znam babki, co stosowały głodówkę, ale do tego ponoć trzeba się wcześniej przygotować, a nie tak z partyzanta. Dziecko masz pod opieką, więc się zastanów, bo jak zasłabniesz, albo co, to mogą być z tego kłopoty. Poza tym kilogramy można zrzucić mądrze i to zrób :-)

Sandra- to nie jest dieta, tylko głodówka oczyszczająca. Znam babki, co stosowały głodówkę, ale do tego ponoć trzeba się wcześniej przygotować, a nie tak z partyzanta. Dziecko masz pod opieką, więc się zastanów, bo jak zasłabniesz, albo co, to mogą być z tego kłopoty. Poza tym kilogramy można zrzucić mądrze i to zrób :-)

do głodówek przede wszystkim powinno się robić badania , moja ciocia robiła diete oczyszczająca taką własnie dośc głodową , najpierw badania krwi i nne duspy , wszystko pod kontrolą lekarza , musiała ze wzgledu na swoje choroby od takiej zacząc

co prawda schudlam juz 2 kg na mojej diecie ale jednak od dzis przechodze na Dukana
jakos jak dziewczyny pisza o tej diecie i maja taki konkretny plan podany ze znana jest im data kiedy osiagna wymarzona wage to mnie to zacheca
i ja tez tak chce :)
coz wszystko jest dla ludzi
dzis zaczynam
START

Właśnie zrobiłam test dukana i na diecie będę do 26 kwietnia i osiągnę wagę 56kg (teraz 63), byłoby super:-)

a ja dzisiaj 3 dien na diecie... akurat dzisiaj jest ok... ju nie jestem tak nerwowa... przyznam sie ze troche oszukuje bo wczorj salatke z pomidorkow, ogorka i kapusty pekinskiej zjadlam i troche soku pomidorowego... szczerze nie z glodu tylko ze od przyzwyczajenia... ale nie obiadam sie np slodyczami a na lodowce 2 pudelka czekoladek... tak patrza na mnie ze ahhh... ale nie poddam sie tak... walcze jak moge a rezultaty sie zobaczy (miejmy nadzieje)... jak na razie czekaam az na wadze pokaze sie z przodu 5 :) tak dawno jej nie widzialam...

reklama
Kwiatek niby tak, ale potem jest już mniej restrykcyjna i je się praktycznie wszystko, poza tym przez te miesiące diety nauczysz zdrowszego sposobu odżywiania i mam nadzieję, że człowiek nie będzie już miał ochoty wrócić do starych nawyków

Do góry