reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pan Kotek było chory...:(

temperatura spadłą i nie ma gorączki :tak: dziś wieczorem ksiązkowe 36,6 :-)
ale wysypało ją:-( naszczęście pani dr ostrzegała nas że może tak być i nie mam się co martwić bo to normalne:-) tzn że choróbsko chyba uciekło:-):-):-)

Darinia myślę że jakomamusia większość chorób będziesz tak przeżywać, cóż taka rola matki

reklama
No i dopadło Milenkę. w nocy wymiotowała. Temperatura 40,3. Szybko zrobiliśmy jej kąpiel na zbicie temperatury i dostała paracetamol. Przez dwie godziny nie mogła sobie miejsca znaleźć. Niby przysypiała, ale nawet przez sen marudziła. W końcu temperatura spadła do 38 i spokojnie zasnęła. Rano nie było źle, ale po pół godzinie znowu ponad 39. Teraz poszła spać bidulka.

Giza u mnie bylo dokladnie to samo. Goraczka trwala w sumie 2 dni i pojawil sie silny kaszel. Po tygodniu nie bylo sladu po chorobie. Zdrowka dla Malej

giza i jak Milenka?
..bo u nas w nocy znów:wściekła/y: była gorączka:-(.. niemam pojecia od czego!,bo przeciez już jej ładnie przeszło..i je normalnie..(czyli ciagle coś chapie)..i wieczorem normalnie szalała z Alexem -jak zawsze..A tu ją biore na ręce i ogień! nie mierzyłam..ale dostała nurofen..i temp.spadła..i właśnie słyszę,ze dopiero sie budzi..
Może ząbki?:baffled:..bo tak wczoraj ciągle paluszki do buci wkładała..i tak robiła jakby ząbki ją bolały..W nocy też butelke całkiem boczkiem piła...i tak zgrzytanie było słychać...juz sama niewiem..
Zaraz jej zmierzę..i zobaczmy co to znowu :no:...

Zdrowka dla wszystkich maluszkow :tak: a ja mam pytanko bo chyba juz kiedys bylo pisane ale nie na tym watku... Domisiawi ropieje oczko przemyam mu rumiankiem co jeszcze moge zrobic:confused:

reklama
Dzięki za troskę. Babeczka poza tym, że kiepsko dziś spała, to wygląda jak okaz zdrowia. Dziś została w domu. Mąż był z nią rano, a ja trochę wcześniej wyszłam z pracy. Padłam razem z nią. A teraz muszę ją obudzić, bo po Przemka musimy iść.
Kasik, rumianek może uczulać. Możesz przemywać słabą czarną herbatą (w takim słomkowym kolorze), albo przegotowaną wodą, albo solą fizjologiczną. I najlepiej jak najszybciej idź z tym do lekarza, żeby nic poważniejszego się z tego nie rozwinęło.

Do góry